FII premiat la Concursul Național Studențesc de Matematică “Traian Lalescu”

Premiul I pentru Ștefan Mihăilă

Premiul I pentru Ștefan Mihăilă


Sâmbătă, 14 mai, la Universitatea Maritimă din Constanța s-a desfășurat faza finală a Concursului Național Studențesc de Matematică „Traian Lalescu”, eveniment la care au participat 9 studenți ai facultății noastre pregătiți de profesorul Florin Iacob.

Primul loc pe țară la secțiunea B, I-electric – la care au concurat 28 de participanți – a fost ocupat de studentul Ștefan Mihăilă (anul I, studii de licență în Informatică).

De asemenea, tot la această secțiune, pe locul V s-a situat Alexandru-Liviu Laslău (anul I).

Îi felicităm pe toți studenții participanți și îi mulțumim masterandului Alexandru-Ioan Băetu pentru activitatea de team-leader al lotului de competitori FII!

Addendum (16 mai) Poate fi vizionat setul de fotografii punctând unele dintre momentele desfășurării evenimentului – de interes ar fi mai ales premierea.

P.S. Puteți consulta și rezultatele obținute de studenții Facultății de Informatică la ediția din 2010 a concursului.

Un răspuns to “FII premiat la Concursul Național Studențesc de Matematică “Traian Lalescu””

  1. Noi medalii la Olimpiada Internațională Online de Matematică « FII Student — Facultatea de Informatică, UAIC Iaşi Says:

    […] Alte succese recente ale studenților noștri pasionați de matematică sunt relatate de articolele FII medaliat la SEEMOUS 2011 și FII premiat la Concursul Național Studențesc de Matematică “Traian Lalescu”. […]


Comentariile sunt închise.