Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 25 mai)

Sigla Facultății de Informatică din IașiCa și în anii anteriori, studenții Facultății de Informatică – studii de licență și master – sunt rugați să completeze până cel târziu 25 mai chestionarul on-line referitor la evaluarea profesorilor de către studenți pentru fiecare disciplină urmată în semestrul al doilea.

Deoarece interacțiunea cu aplicația Web trebuie realizată securizat, se recurge la protocolul HTTPS folosind un certificat valid emis de o autoritate centrală. Autentificarea va necesita numele de cont – e.g., tuxy.pinguinescu – și parola de pe serverul students.info.uaic.ro. Toate răspunsurile sunt confidențiale. Pentru a preveni posibile probleme, nu permiteți navigatorului Web să rețină datele de autentificare.

Posibilele probleme pot fi raportate profesorului Cosmin Vârlan căruia îi mulțumim pentru efortul depus la dezvoltarea și întreținerea acestei aplicații.

Privitor la precazare

De asemenea, studenții care solicită obținerea unui loc de cazare pentru anul universitar viitor, vor semna o cerere de precazare disponibilă la secretariat, conform programului cu publicul. Termenul-limită este 15 iunie. Studenții care nu au semnat în prealabil cererea de precazare nu vor primi cazare în anul universitar 2011-2012.

Pot fi de interes și însemnările referitoare la cazarea studenților în căminele alocate Facultății de Informatică pentru anii 2010 și 2009.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , , , . Comentarii închise la Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 25 mai)
%d blogeri au apreciat asta: