O zi pentru cariera ta la FII

Sigla Facultății de Informatică din IașiÎn cadrul inițiativei O zi pentru cariera ta, miercuri, 11 mai, începând cu ora 9:00, facultatea noastră va avea drept vizitatori elevi ai claselor a XI-a și a XII-a de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil” din Iași care vor experimenta „pe viu” – cu concursul voluntarilor ASII – fațetele vieții de student la FII.

Acest eveniment este coordonat de doamna profesoară Claudia Cărăușu (LIIS) și organizat la nivel local prin bunăvoința studentei Sabina Bolboceanu din anul II.

Oaspeții noștri vor putea afla cele mai importante motive să fii student la informatică, detalii referitoare la admiterea 2011 la Facultatea de Informatică și despre activitățile studențești derulate în cadrul ASII – Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni.

Student la Info – admiterea 2011 la FII

Student la Info – admiterea 2011 la FII

De asemenea, fiecare elev – având ca „umbră” un student FII – va asista la diverse ore de curs și laborator, „gustând” puțin din materiile predate la facultate.

Alte informații privind admiterea din acest an sunt disponibile în cadrul notiței Despre Facultatea de Informatică la Zilele Porților Deschise și pe situl Web al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Reclame
Publicat în eveniment, FII, initiative. Etichete: , , , , , , , , , . Comentarii închise la O zi pentru cariera ta la FII
%d blogeri au apreciat asta: