Noi realizări ale studenților FII

Semnalăm câteva dintre recentele rezultate obținute de studenții facultății.

Astfel, studentului Mircea Ioan Coșbuc (anul III) i s-a conferit medalia de bronz la ultima ediție a bine-cunoscutei olimpiade internaționale de matematică MO-Ariel. Consultați rezultatele finale disponibile pe situl Web al concursului.

Cityquest by AVe
Echipa AVe – formată din Victor Porof și Alecsandru Grigoriu – reprezintă Facultatea de Informatică și implicit UAIC la runda a doua a secțiunii Game Design la Imagine Cup 2011. Proiectul realizat este CITYQUEST, un joc 3D educațional destinat platformei Windows Phone 7.

De asemenea, puteți urmări filmul demonstrativ:

Instantaneu al interacțiunii cu jocul CITYQUEST

Instantaneu al interacțiunii cu jocul CITYQUEST

Le dorim mult succes pentru calificarea în etapa finală care va avea loc în iulie 2011 la New York!

Nu în ultimul rând, se cuvine să-i menționăm pe studenții care au participat la a treia ediție a concursului național de algoritmică și programare Algoritmiada 2011 care a avut loc la finalul lunii aprilie la Timișoara. La secțiunea Open, masterandul Paul Diac a obținut premiul al treilea, iar Vlad Tudose s-a clasat pe locul V – detalii privind clasamentul general. Reamintim faptul că anul trecut competiția Algoritmiada a fost organizată în cadrul FII.

Felicitări tuturor!

Publicat în concurs, echipa, FII. Etichete: , , , , , , , , , , . Comentarii închise la Noi realizări ale studenților FII