Premii obținute de studenții FII la concursul Algoritmiada 2010

Sigla Algoritmiada 2010Așa cum am anunțat într-o însemnare anterioară, în perioada 7—9 mai la facultatea noastră a avut loc finala națională a ediției a doua a competiției de algoritmică și programare Algoritmiada 2010, organizat cu sprijinul ASII.

Sâmbătă, 8 mai, a avut loc proba de concurs, iar decernarea premiilor a avut loc în data de duminică, 9 mai, în sala C308 – a se parcurge programul rundei finale.

La secțiunea destinată studenților, Facultatea de Informatică a fost pe podium: studentul Vlad Andrei Tudose a obținut premiul II, iar masterandul Radu Marin s-a clasat pe locul III. De asemenea, se cuvin menționați studenții Vlad Saveluc și Paul Diac plasați pe locul al cincilea – consultați clasamentul general.

Felicitări!

3 răspunsuri to “Premii obținute de studenții FII la concursul Algoritmiada 2010”

  1. miruna Says:

    Multe felicitari lui TVA si sa o scoti elegant si la ACM 🙂

  2. Tweets that mention Premii obținute de studenții FII la concursul Algoritmiada 2010 « FII Student — Facultatea de Informatică, UAIC Iaşi -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by FII Student. FII Student said: Premii obținute de studenții FII la concursul Algoritmiada 2010: http://wp.me/pbc5U-qb […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: