Școala de vară “Informatica la Castel” (Arad, 06—11 septembrie)

A doua ediție a Școlii de vară „Informatica la Castel” va avea loc în perioada 06—11 septembrie în apropiere de Arad, la Castelul Macea. Evenimentul include atât un seminar intitulat Linux și medii virtuale de instruire (LVLE 2010) și dedicat în special tehnologiilor deschise, cât și un concurs de programare – Proinfo 2010 – având teme precum distribuții Linux sau pachete speciale pentru distribuţii Linux, tehnologii Web, jocuri instructive în rețea, aplicații multimedia sau utilizări nonstandard ale calculatorului.

Această școală de vară este organizată de Facultatea de Informatică din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, în colaborare cu Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Grupul utilizatorilor de Linux din Arad (ARLUG).

Termenul-limită de înscriere pentru concursul ProInfo este 20 iulie, iar cel privitor la seminarul LVLE este 10 iulie.

Școala de vară 'Informatica la Castel'

Școala de vară "Informatica la Castel" (fotografii ale ediției anterioare)

Menționăm că anul trecut Facultatea de Informatică din Iași a fost reprezentată de studenții Bogdan Acostăchioaiei și Ștefan Negru și de profesorii Dragoș Acostăchioaie, Sabin Buraga și Cosmin Vârlan. Consultați o parte dintre prezentările susținute în cadrul seminarului LVLE și vizualizați fotografiile realizate pe parcursul școlii de vară.

Alte detalii sunt disponibile pe situl Web al evenimentului: http://proinfo.uvvg.ro/.

Vă invităm să participați!

Un răspuns to “Școala de vară “Informatica la Castel” (Arad, 06—11 septembrie)”

  1. Sabin Buraga Says:

    A se considera și participarea la evenimentul IP Workshop 2010 (Călimănești, 30 iulie—12 august). Termenul de înscriere este 20 iulie.


Comentariile sunt închise.