FII student la Informatică: admitere 2011 – rezultate

Sunt disponibile rezultatele privitoare la admiterea la studii de licență predate în limba română la Facultatea de Informatică (documente PDF, în varianta din 16 iulie 2011), inclusiv prevederile referitoare la înscriere:Sigla Facultății de Informatică din Iași

Aceste liste sunt afișate și la sediul facultății – parterul corpului C al universității.

Felicitări tuturor!

Candidații declarați admiși sunt obligați în intervalul 19—22 iulie, între orele 9:00 și 14:00, să semneze o declarație pe proprie răspundere, să depună la dosar actele de studii în original și să plătească:

  • taxa de înmatriculare de 40 RON – pentru cei admiși pe locuri la buget;
  • cel puțin 30% (minim 450 RON) din taxa de școlarizare pentru semestrul I al anului universitar 2011-2012 – pentru cei admiși cu taxă.

Încheierea contractelor sau retragerea dosarelor vor avea loc în sala C411 – situată la etajul 2, corpul C. Plata taxelor aferente se poate face la orice unitate BRD, menționându-se „taxă înmatriculare/școlarizare: UAIC, Facultatea de Informatică”.

Candidații care nu respectă acest termen vor fi declarați respinși.
Locurile rămase libere la buget vor fi ocupate, în ordinea mediilor, de candidații de la taxă ce au semnat declarațiile.

Amintim faptul că locurile finanțate de la buget se redistribuie după fiecare semestru, în funcție de media obținută în acel semestru.

4 răspunsuri to “FII student la Informatică: admitere 2011 – rezultate”

  1. Admitere 2011: Rezultate la Informatica | 360 UAIC Says:

    […] Buget – 8.63 Taxa – 8.29 Buget, Republica Moldova – 9.10 Link: Rezultatele admiterii la Facultatea de Informatica […]

  2. Sabin Buraga Says:

    De interes pot fi și informațiile oferite de articolul Întrebări frecvente: după admitere disponibil pe situl Admitere UAIC.

    A se consulta și însemnarea În atenția candidaților (deocamdată) respinși la admitere oferită de situl 360 UAIC.

  3. Sabin Buraga Says:

    La confirmarea locului (în perioada 19-22 iulie) candidații declarați admiși care solicită cazare pe timpul studiilor în căminele de confort sporit oferite de UAIC (C1, C2, C3, Gaudeamus, Akademos) trebuie să depună o cerere în acest sens.
    Formularul tip se găsește în sala C411 unde se realizează și confirmarea locului.

    Parcurgeți și alte detalii privind cazarea studenților FII.


Comentariile sunt închise.