FII admis la Informatică: rezultate la master și licență (septembrie 2011)

Sigla Facultății de Informatică din IașiSunt disponibile rezultatele privitoare la admiterea la studii de master la Facultatea de Informatică a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Ele apar în formă tipărită la parterul corpului C al facultății.

Felicitări tuturor!

Precizăm că numărul de studenți înrolați la o specializare nu poate depăși 40, conform anexelor la ordinul MECTS numărul 5.224/2011 (document PDF, vezi pagina 43) publicat în Monitorul Oficial 617 bis.

De asemenea, pot fi consultate rezultatele – în format PDF – referitoare la admiterea la studii de licență în Informatică (sesiunea din septembrie):

Candidații declarați admiși la studii de master/licență au obligația de a semna o declarație pe propria răspundere în zilele de 20—22 septembrie, între orele 9:00—14:00. Locația desfășurării acestui proces este sala C411.

Addendum: Candidații care optează pentru înscrierea la specializarea MISS sau MOC, vor completa anexa la contractul de studii privind alegerea disciplinelor pentru primul an de studii: anexa pentru MISS (document PDF) și anexa pentru MOC (document PDF).

Pentru candidații admiși la buget la una dintre specializările de master, taxa de înmatriculare este de 40 RON. Candidații admiși pe locurile cu taxă au obligația să achite cel puțin 30% (minim 450 RON) din taxa de școlarizare pentru semestrul I al anului universitar 2011-2012.

După acest termen vor fi declarați respinși candidații care nu au depus dosarul cu actele în original, care nu au semnat declarația pe propria răspundere sau nu au achitat taxele menționate mai sus.

3 răspunsuri to “FII admis la Informatică: rezultate la master și licență (septembrie 2011)”

  1. George Says:

    Observ ca nu toate locurile la master sunt ocupate. Va mai fi o sesiune ca in alti ani?
    Multumesc.

  2. Sabin Buraga Says:

    Nu va mai exista nicio sesiune de admitere pentru acest an.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: