Despre Facultatea de Informatică la Zilele Porților Deschise (15—17 aprilie)

Ca în fiecare primăvară, invităm viitorii candidați să ia contact cu Facultatea de Informatică și cu ceea ce înseamnă viața de student.

Sigla Facultății de Informatică din IașiAstfel, de vineri, 15 aprilie, și până duminică, 17 aprilie, puteți afla detalii despre:

Student la Info – admiterea 2011 la FII

Student la Info – admiterea 2011 la FII

Numărul de locuri (care încă nu a fost aprobat) va fi anunțat mai târziu.

Sâmbătă, 16 aprilie, de la orele 11:00 vom organiza o prezentare la sediul Facultății de Informatică (Strada General Berthelot, numărul 16) situat în corpul C al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – sala C308 situată la etajul I. Detalii privind localizarea FII, inclusiv hărți, sunt oferite de notița FII la un alt început de an universitar.

Celor interesați de studii de masterat, le propunem specializările (în limba engleză): Ingineria Sistemelor Software, Lingvistică Computațională, Optimizare Computațională, Securitatea Informației, Sisteme Distribuite, plus noul masterat de cercetare Studii avansate în informatică.

Vă sugerăm să urmăriți mesajele video ale câtorva absolvenți FII și albumul de fotografii marcând o parte dintre momentele vieții de student la informatică.

Nu uitați să parcurgeți și celelalte însemnări de pe blog-ul FII Student și să urmăriți @fiistudent pe Twitter.

Mulțumim atât profesorilor Mihaela Breabăn și Cristian Gațu, cât și tuturor studenților voluntari pentru organizarea acestui eveniment.

Vă așteptăm!

3 răspunsuri to “Despre Facultatea de Informatică la Zilele Porților Deschise (15—17 aprilie)”

  1. Sabin Buraga Says:

    De asemenea, poate fi vizitată și pagina dedicată evenimentului Zilele Porților Deschise oferită de situl Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

  2. Sabin Buraga Says:

    Urmăriți o serie de instantanee fotografice de la evenimentul Zilele Porților Deschise la UAIC.

  3. O zi pentru cariera ta la FII « FII Student — Facultatea de Informatică, UAIC Iaşi Says:

    […] informații privind admiterea din acest an sunt disponibile în cadrul notiței Despre Facultatea de Informatică la Zilele Porților Deschise și pe situl Web al Universității “Alexandru Ioan Cuza” din […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: