Cercetare + voluntariat = bursă

Sigla Facultății de Informatică din IașiÎncurajăm activitatea de cercetare și/sau participarea la concursuri ori evenimente științifice și prin acordarea – cu caracter excepțional, pentru luna martie – a unor burse.

Astfel, studenții în anul II la master Alina Dudeanu și Emilian Necula vor beneficia de câte o bursă Laudamus în cuantum de 950 RON pentru activitatea științifică pe care au desfășurat-o. Consultați, de exemplu, însemnarea Studenții FII în rol de cercetători.

Burse Laudamus (750 RON/student) vor primi și Anca Roșcan, Andreea-Mădălina Lazăr, Sebastian-Codrin Dițu și Vlad Manea cărora li s-a conferit premiul AIdeas pentru cea mai bună lucrare susținută în cadrul AI-MAS Winter Olympics 2011.

Facultatea de Informatică: FII la concursDe asemenea, participanții la ultima ediție a competiției SEEMOUS – Mihai Bârzu, Dragoș Gîlcă, Ștefan Mihăilă, Maria Mocanu, Lavinia Damian și Ioana-Alina Tăgîrță – vor beneficia de câte o bursă Laudamus în cuantum de 650 RON. Rezultatele obținute au fost descrise în articolul FII medaliat la SEEMOUS 2011.

Studenților voluntari implicați în Caravana FII de promovare a concursului de informatică F11 Competition și, totodată, a facultății li se va acorda câte o bursă în cuantum de 550 RON. Urmăriți relatările echipelor FII pe blog-ul F11 Competition.

Aceste propuneri de acordare a burselor au fost trimise spre aprobare la nivelul conducerii universității.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , , , , , , , , . Comentarii închise la Cercetare + voluntariat = bursă
%d blogeri au apreciat asta: