F11 Competition — la start!

Susținut de companii software de renume precum Amazon, Code40, Continental, Embarcadero, Microsoft, Movial, Syncro Soft și The Red Point, concursul național de informatică F11 Competition a fost lansat.

Sigla concursului F11 Competition

F11 Competition. Press F11 to compete

Echipele de elevi/studenți pasionați de tehnologii Web au la dispoziție o serie de propuneri de proiecte cuprinzând imaginarea de soluții de ghidare a utilizatorilor pe baza realității îmbogățite (augmented reality) până la dezvoltarea de platforme de organizat evenimente sau aplicații de navigare pentru dispozitive Android. Termenul-limită de implementare este 20 mai.

Prima rundă a secțiunii referitoare la algoritmică propune pentru început rezolvarea a două probleme interesante care pot fi soluționate până cel târziu 20 martie.

Pentru secțiunea artă digitală, este propusă o temă referitoare la crearea soluției de design al unui eveniment de interes, inclusiv conținutul materialelor promoționale aferente. Termenul-limită este 20 mai.

Alte detalii sunt oferite de situl F11 Competition și de însemnarea anterioară F11 Competition. De la Web la algoritmică și artă digitală. De asemenea, parcurgeți o descriere a concursului în Ziarul de ASII, ediția februarie—martie 2011.

Vă urăm mult succes!

3 răspunsuri to “F11 Competition — la start!”

  1. Sabin Buraga Says:

    De asemenea, urmăriți blog-ul F11 Competition pentru noutăți.

  2. Oportunități pentru studenții informaticieni (primăvara 2011) « FII Student — Facultatea de Informatică, UAIC Iaşi Says:

    […] Student la FII? » află despre Stagii pe Bune » vezi calendarul examenelor » vino la F11 Competition […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: