F11 Competition. De la Web la algoritmică și artă digitală

A sosit momentul să dezvăluim ce se „ascunde” sub numele de cod F11

Sigla concursului F11 Competition

F11 Competition. Press F11 to compete

În cadrul conferinței de presă care s-a desfășurat vineri, 4 februarie, în sediul facultății, studenții în anul terminal Codrin Dițu și Vlad Manea – inițiatorii acestui proiect – au prezentat obiectivele, calendarul și maniera de implementare a concursului național de informatică F11 Competition. La această conferință de presă au participat o serie de reprezentanți ai industriei software locale, alături de echipa de studenți organizatori și de conducerea FII.

Concursul F11 Competition este co-organizat de Facultatea de Informatică și Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni sub egida Universității „Alexandru Ioan Cuza” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean din Iași.

Începând cu 1 martie și până la final de mai 2011, F11 Competition propune studenților și elevilor din țară să participe în echipe de maxim 3 persoane la una dintre secțiunile:

  • Tehnologii Webdesigning visions, coding ideas;
  • Algoritmicăwhat’s your code?;
  • Artă digitalăfullscreen your imagination.
Concursul național de informatică F11 Competition

Concursul național de informatică F11 Competition (fotografii realizate de studentul Mihai Vlad Constantinescu)

Etapa finală va avea loc la Iași, unde echipele finaliste vor beneficia de cursuri introductive și training-uri focalizate pe diverse aspecte tehnologice, prezentări susținute de experți în domeniu. De asemenea, participanții vor putea interacționa și cu reprezentanți ai unor companii software de renume – fiți pe fază în ceea ce privește oportunitățile de efectuare de stagii de pregătire (internships) și/sau chiar referitoare la angajare.

Premii? Desigur, vor fi și ele!

Alte amănunte vor fi disponibile în curând pe situl Web al concursului F11 Competition. Nu uitați să urmăriți F11 pe Twitter.

De asemenea, invităm organizațiile interesate să sprijine inițiativa F11 Competition alături de ceilalți sponsori și parteneri ai evenimentului.

Un răspuns to “F11 Competition. De la Web la algoritmică și artă digitală”


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: