Adobe Flex Camp 2010 la FII (27 noiembrie)

Pe data de sâmbătă, 27 noiembrie de la ora 10:00 va avea loc la Iași – în sala C309 a FII – ediția din acest an a evenimentului Adobe Flex Camp organizat de Facultatea de Informatică și Adobe România.

Temele principale se vor focaliza asupra tehnologiilor Flex, Flash, ActionScript și AIR, vizând și o serie de aspecte referitoare la interacțiunea cu utilizatorul – utilizabilitate, design, UX (User Experience).

În program sunt prevăzute o serie de prezentări – Flex and Flash Builder și Developing Android Applications with AIR – susținute de Mihai Corlan, Platform Evangelist la Adobe.

Profesorul Sabin Buraga va discuta despre realitatea îmbogățită (augmented reality), iar Cosmin Vârlan va puncta câteva aspecte practice, la nivel de programare, privind interacțiunea cu aplicațiile Web sociale. De asemenea, vor fi prezenți și reprezentanți ai industriei software locale.

Vă invităm să vă înscrieți online pentru a confirma participarea la evenimentul Adobe Flex Camp Iași 2010 și vă așteptăm sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 10:00.

Adobe Flex Camp 2010 la FII: 27 noiembrie, 10h, C309

Adobe Flex Camp 2010 la FII: 27 noiembrie, 10h, C309

Addendum: Studenții din anul III înscriși la cursul opțional Dezvoltarea aplicațiilor Web la nivel de client vor beneficia de o prelegere intitulată Making things prettier matters – susținută de invitatul special Mihai Corlan în data de vineri, 26 noiembrie, ora 14, în sala C308.

Actualizare (29 noiembrie): Sunt disponibile următoarele prezentări susținute în cadrul Flex Camp 2010:

2 răspunsuri to “Adobe Flex Camp 2010 la FII (27 noiembrie)”

  1. Sabin Buraga Says:

    O relatare despre desfășurarea ediției din 2009 a evenimentului e disponibilă pe blog-ul ASII: Flex Camp.

  2. Sabin Buraga Says:

    Citiți interviul acordat de Mihai Corlan reporterilor de la agenția de presă CuzaNet a universității.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: