FII la Balul Bobocilor

Balul bobocilor la FII

FII la Balul Bobocilor — 22 noiembrie

Unul dintre cele mai importante proiecte cu tradiție ale ASII este Balul Bobocilor, tema din acest an fiind cea a cabaretului – în stilul Moulin Rouge.

Balul va avea loc în Club Skye pe data de luni, 22 noiembrie, începând cu ora 20 și este organizat de Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni – ASII în colaborare cu Liga Studenților Electroniști de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității “Gh. Asachi” din Iași.

Balul promite o seară de petrecere și voie bună în care studenții – mai ales bobocii – vor avea parte de spectacol și dans. Puteți să-i susțineți, de asemenea, pe participanții la concursul Miss și Mister FII 2010: Emanuela Apopei, Oana Rusu, Gabriela Vîrna, Călin Andrici, Ștefan Chirilă și Nicu Spînu.

Alături de concurs, balul va include și un show susținut de unul dintre invitații speciali: Lucian Bărbulescu. Nu uitați nici de tombola care poate oferi norocoșilor două imprimante performante.

Responsabilă cu organizarea acestui eveniment este studenta Ioana Ardeleanu din anul II – puteți s-o contactați prin poșta electronică la adresa ioana.ardeleanu AT info.uaic.ro.

Biletele pot fi procurate de la studenții voluntari care pot fi găsiți zilnic, între orele 12 și 16, în holul corpului C. Pentru alte detalii, consultați pagina Facebook a organizației ASII.

Distracție plăcută pe 22 noiembrie!

Publicat în concurs, echipa, eveniment. Etichete: , , , , , , , . Comentarii închise la FII la Balul Bobocilor
%d blogeri au apreciat: