Listele privind repartizarea studenților pe locuri la buget/taxă

Sigla Facultății de Informatică din IașiSunt disponibile online ca documente PDF – și în formă tiparită la avizierul facultății – listele referitoare la repartizarea studenţilor pe locuri la buget sau cu taxă:

Termenul-limită pentru posibile contestații și clarificarea problemelor este joi, 21 octombrie, ora 12:00. Studenții în dreptul cărora apare mențiunea „Declarație” vor lămuri situația la secretariat, conform programului cu publicul. Listele devin definitive luni, 25 octombrie 2010.

Studenții care nu au încheiat contractele de studii vor fi propuși pentru exmatriculare, în temeiul Art. 27, alin (d) din Regulamentul de activitate didactică pentru studii universitare de licență, respectiv Art. 48, alin (d) din Regulamentul de activitate didactică pentru studii universitare de master – a se parcurge secțiunea Regulamente de pe situl UAIC.

De asemenea, reamintim faptul că dosarele pentru acordarea Burselor de performanță, Burselor de performanță pentru studenții cu domiciliul în mediul rural și Burselor Laudamus, se pot depune la secretariatul FII până la data de 25 octombrie – consultați criteriile de acordare a acestor tipuri de burse.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , , , . 4 Comments »

4 răspunsuri to “Listele privind repartizarea studenților pe locuri la buget/taxă”

 1. mihai Says:

  Stiti cumva cand se pot elibera adeverintele de transport RATP ? ( avand in vedere ca s-au finalizat listele buget/taxa ) ?

 2. Liste buget/taxa « Masterlc's Blog Says:

  […] Listele le puteti gasi la urmatoarea pagina :  https://fiistudent.wordpress.com/2010/10/19/repartizarea-studentilor-buget-taxa-informatica/ […]

 3. Lucian Says:

  De la cine as putea obtine mai multe informatii despre aceste burse?

 4. Sabin Buraga Says:

  Așa cum am precizat în articolul FII la un alt început de an universitar „se poate discuta cu secretariatul, poate fi contactat (prin e-mail, de pildă) îndrumătorul de an, reprezentantul studenţilor în consiliu, eventual conducerea facultăţii. Orice solicitare trebuie însoţită de o cerere semnată şi înmânată secretariatului. De folos aici pot fi şi colegii voştri de la ASII. Nu uitați să parcurgeți în prealabil regulamentele.”


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: