Consultarea și semnarea contractelor de studii

Sigla Facultății de Informatică din IașiPoate fi consultat online contractul de studii universitare (document PDF). Forma tipărită – impusă de regulamentul universității – o veți primi în momentul prezentării la secretariat, pentru a fi semnată conform celor precizate mai jos.

La acest contract se atașează un document specific, reprezentând datele solicitate pentru înscrierea anuală a unui student la Facultatea de Informatică, în funcție de anul de studii și specializare (licență la zi sau master). Puteți prelua, lista și completa anexa la contract urmând adresa http://profs.info.uaic.ro/~lacra/contracte_de_studii_2010_2011/. Cu această anexă, vă veți prezenta la secretariat. Un număr limitat de exemplare tipărite va exista la secretariat.

Contractele de studii se vor semna după următorul calendar:

 • Anul I (licență): joi, 30 septembrie, vineri, 01 octombrie, luni, 04 octombrie, între orele 9-13.
 • Anul II (licență): marți, 05 octombrie, miercuri, 06 octombrie, între orele 9-13.
 • Anul III (licență): joi, 07 octombrie, vineri, 08 octombrie, între orele 9-13.
 • Anii I și II (master): luni, 11 octombrie, marți, 12 octombrie, între orele 9-13.

O serie de precizări utile:

 • Studenții anului I vor primi carnetele de student la semnarea contractelor de studii.
 • Pentru studenții anilor II, III (studii de licență) și II (master), carnetele şi legitimațiile de student se vor viza la semnarea contractelor de studii.
 • Studenții au obligația de a semna contractele de studii. În caz contrar, vor fi exmatriculați, conform regulamentelor în vigoare.
 • Situația înscrierilor la disciplinele opționale – pe baza opțiunilor formulate în mai 2010 – poate fi accesată online de către studenții din anii II și III.
 • Situația școlară curentă poate fi consultată individual pe Web în cadrul sistemului eSIMS.

Alte informații pot fi furnizate de secretariat.

5 răspunsuri to “Consultarea și semnarea contractelor de studii”

 1. mihai Says:

  In cazul studentilor de anul 1 cazati in camine: isi pot afla numarul matricol de la secretariat pentru a-l folosi la crearea unui cont pentru accesul la internet ?

 2. Sabin Buraga Says:

  După semnarea contractului de studii (conform planificării specificate), studenții din anul întâi vor primi carnetul de student care include și numărul matricol.

 3. Monica Says:

  Bună ziua,
  Am încercat astăzi să semnez contractul de studii, dar la ora 12.30 ni s-a închis uşa în nas la secretariat, pe motiv că programul cu publicul se încheie la 12.30. În situaţia mea mai erau şi alţi colegi.
  Eu nu am timp sa vin în fiecare zi la secretariat şi nu am de unde să ştiu care este programul cu publicul. Am plecat de la serviciu special să ajung înainte de ora 13. Dacă nici măcar programul care ni se comunică nu se respectă, după ce reguli ar trebui să ne mai ghidăm?

 4. Sabin Buraga Says:

  Într-adevăr, este o problemă pe care am semnalat-o deja secretariatului. Semnarea contractelor de studii se va putea realiza și în cursul zilei de miercuri, 13 octombrie, în intervalul 10–12h.

 5. Sabin Buraga Says:

  Via Lăcrămioara Leonte (secretară șefă): „Studenții care nu au reușit să semneze contractele de studii o mai pot face luni, 18 octombrie, între orele 10 și 12.”


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: