FII la deschidere (27 septembrie, 13h, C2)

Deschiderea la nivel de facultate a anului universitar va avea loc luni, 27 septembrie, de la ora 13, în amfiteatrul C2detalii privind localizarea.

Absolventul facultății noastre (generația 2001) – Todi Pruteanu (Platform Strategy Manager la Microsoft România) – a avut bunăvoința să adreseze următorul mesaj video, util cu precădere bobocilor:

Mesajul lui Todi Pruteanu (Microsoft România) la deschiderea FII

Mesajul lui Todi Pruteanu (Microsoft România) la deschiderea FII

În următoarele zile și alți absolvenți FII vor împărtăși actualilor studenți diverse urări și sfaturi – așadar, revizitați blog-ul FII Student.

În cadrul festivității de deschidere vor fi acordate premii studenților care au obținut cele mai bune rezultate în anul anterior:
Deschiderea anului universitar 2010-2011 la UAIC

  • Premiul IAna Maria Daneliuc (anul II), Vlad Manea (anul III) – activitatea lor academică va fi recompensată și de Amazon Development Center România căruia îi mulțumim că este alături de FII;
  • Premiul IICristina Șerban (anul II), Alexandru Paicu (anul II), Constantin-Lucian Gâlea (anul III);
  • Premiul IIIAdrian Berilă (anul III); pentru anul II nu se acordă deoarece există două persoane cu același punctaj cărora li se conferă premiul al doilea;
  • MențiuneIrina Grosu (anul II), Dragoș Gîlcă (anul II), Mircea-Andrei Pricop (anul II), Codruț-Andrei Burdujoc (anul III), Sebastian-Codrin Dițu (anul III).

Primii studenți masteranzi clasați sunt Andrei Arusoaie (Masterul de Sisteme Distribuite), Raluca Andreea Diaconu (Masterul de Securitatea Informației), Alexandru Cristian Chircu (Masterul de Ingineria Sistemelor Software), Alexandru Mandeș (Masterul de Optimizare Computațională), Maria Butnaru și Sabin Pochișcan (ambii cu punctaje egale la Masterul de Lingvistică Computațională).

De asemenea, li se cuvin felicitări și studenților sau deja absolvenților care s-au distins prin obținerea de rezultate de excepție la diverse competiții – dovedind că oricând poți să FII printre primii.

Procesul didactic începe efectiv marți, 28 septembrie. Parcurgeți calendarul desfășurării anului universitar 2010-2011 (care cuprinde și informații referitoare la îndrumătorii de semi-ani).

Vă așteptăm, inclusiv la festivitatea de deschidere la nivel de universitate – care va debuta luni, 27 septembrie la ora 10 în Aula Magna „Mihai Eminescu” –, și vă dorim mult succes în noul an universitar!

Reclame

4 răspunsuri to “FII la deschidere (27 septembrie, 13h, C2)”

  1. Sabin Buraga Says:

    Citiți și notița Bun venit și FIȚI primii de pe blog-ul lui Todi Pruteanu.

  2. Sabin Buraga Says:

    O relatare a deschiderii anului universitar la nivel de facultate și îndemnul de implicare în cadrul ASII în articolul La început de an universitar de pe blog-ul ASII.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: