Informații preliminare despre cazare

Sigla Facultății de Informatică din IașiAcest articol prezintă o serie de informații folositoare celor care solicită cazare în unul dintre căminele studențești ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Pot beneficia de cazare studenții – la studii de licență de trei ani, masteranzi sau doctoranzi – care nu au domiciliul stabil în municipiul Iași. Criteriul principal în acordarea dreptului de cazare este media anuală obținută în anul universitar anterior. Pentru studenții anului întâi se va lua în calcul media obținută la admitere, conform opțiunilor exprimate în fișa de înscriere. Nu contează dacă solicitantul este student la buget ori la taxă.

Calendarul privind cazarea în anul universitar 2009/2010 a fost următorul – de regulă, nu vor fi schimbări esențiale pentru acest an:

 • 23 septembrie – vor fi disponibile listele cu studenții care au primit – în ordinea punctajelor obținute (la admitere sau în anul precedent) – dreptul de cazare în căminele UAIC;
 • 24—27 septembrie – obținerea de la facultate a dispoziției de cazare, ce va fi prezentată administratorului căminului unde a fost stabilit locul de cazare;
 • 28 septembrie, ora 15:00 – anularea tuturor dispozițiile de cazare ale studenților care nu s-au cazat;
 • 29 septembrie, începând cu ora 9:00 – redistribuirea în ordinea mediilor a locurilor rămase libere celor care nu au primit cazare în prima fază (dispozițiile de cazare sunt valabile 24 de ore).

Pentru anul trecut, informațiile referitoare la cazare sunt disponibile în cadrul însemnării Cazări 2009 în căminele alocate Facultății de Informatică. În ceea ce privește cazarea studenților în anul universitar 2008/2009, pot fi utile datele oferite de articolul Cazări în căminele alocate Facultății de Informatică expus de blog-ul FII Student.

De asemenea, consultați notița Cum te poți caza într-un cămin la Cuza oferită de situl InfoUAIC. Studiați și secțiunea Cazare a sitului Web al universității, plus subiectul dedicat cazărilor de pe forumul aferent.

Alte amănunte pot fi furnizate de către secretariatul Facultății de Informatică.

Vom semnala noutăți la momentul oportun.

5 răspunsuri to “Informații preliminare despre cazare”

 1. Ionut I. Says:

  Ar fi util de precizat daca e nevoie de o cerere speciala pentru un loc intr-unul din caminele modernizate (C1/C3), eventual cu un model de cerere de listat si completat.

 2. Sabin Buraga Says:

  Am menționat mai sus: „Alte amănunte pot fi furnizate de către secretariatul Facultății de Informatică.”

 3. Sabin Buraga Says:

  Calendarul desfășurării procedurii de cazare pentru anul 2010 este disponibil pe situl InfoUAIC în cadrul însemnării Cum te poți caza într-un cămin la Cuza (2010).

 4. Andreea Stanciu Says:

  Dintr-un e-mail venit de la Reprezentanta Studentilor de la UAIC in Biroul Senat: tarifele de cazare in caminele UAIC pentru anul universitar 2010-2011 sunt aceleasi ca in anul universitar 2009-2010.

 5. Sabin Buraga Says:

  Datele privind listele de cazare pot fi parcurse în însemnarea Cazări 2010 în căminele alocate Facultății de Informatică.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: