Admitere 2010 la FII: rezultate (studii de licență)

Sigla Facultății de Informatică din IașiSunt disponibile rezultatele privitoare la admiterea la studii de licență la Facultatea de Informatică (documente PDF, în varianta din 18 iulie 2010), inclusiv prevederile referitoare la înscriere:

Aceste liste sunt afișate și la sediul facultății – parterul corpului C al universității.

Felicitări tuturor!

Candidații declarați admiși sunt obligați în intervalul 19—23 iulie să semneze o declarație pe proprie răspundere, să depună la dosar actele de studii în original și să plătească:

 • taxa de înmatriculare de 40 RON – pentru cei admiși pe locuri la buget;
 • cel puțin 30% (minim 450 RON) din taxa de școlarizare pentru semestrul I al anului universitar 2010-2011 – pentru cei admiși cu taxă.

Încheierea contractelor sau retragerea dosarelor vor avea loc în intervalul orar 9:00—14:00 (pentru zilele de 19, 20 și 22 iulie) sau 9:00—17:00 (pentru zilele de 21 și 23 iulie) în sala C411 – situată la etajul 2, corpul C.

Candidații care nu respectă acest termen vor fi declarați respinși. Locurile rămase libere la buget vor fi ocupate, în ordinea mediilor, de candidații de la taxă ce au semnat declarațiile.

Amintim faptul că locurile finanțate de la buget se redistribuie după fiecare semestru, în funcție de media obținută în acel semestru.

Reclame

5 răspunsuri to “Admitere 2010 la FII: rezultate (studii de licență)”

 1. Sabin Buraga Says:

  Parcurgeți și articolul Rezultatele admiterii 2010 și recrutări ASII – disponibil pe blog-ul ASII.

  De asemenea, poate fi utilă însemnarea În atenția candidaților (deocamdată) respinși la admitere.

 2. Tweets that mention Admitere 2010 la FII: rezultate (studii de licență) « FII Student — Facultatea de Informatică, UAIC Iaşi -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by Sabin Buraga, FII Student. FII Student said: Admitere 2010 la FII: rezultate (studii de licență): http://wp.me/pbc5U-ty […]

 3. CEmy Says:

  Dupa perioada de inmatriculare se va afisa o noua lista cu studentii admisi pe locurile bugetate ?

 4. Sabin Buraga Says:

  Da, vom proceda la fel ca anul trecut.

 5. Sabin Buraga Says:

  Informațiile actualizate sunt disponibile în însemnarea Admitere 2010 la FII: rezultatele actualizate.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: