Întâlnire cu reprezentanții Amazon România (17 iulie)

Amazon Development Center Romania: Openings for CS Graduates

Amazon Development Center Romania: Openings for Computer Science Graduates


Pe data de sâmbătă, 17 iulie, cei interesați – în special proaspeții absolvenți de studii de licență sau masterat posedând cunoștințe solide de algoritmică, structuri de date, proiectare de software ori baze de date relaționale – pot discuta cu reprezentanții companiei Amazon România despre o carieră sau un stagiu de practică vizând dezvoltarea profesionistă de aplicații Web.

Stagiile de practică – având o durată de 6 luni – vizează acumularea de experiență în ceea ce privește sistemele de recomandare, dezvoltarea de interfețe-utilizator sau bazele de date.

Interviul va avea loc în sediul Facultății de Informatică. Potențialii participanți sunt rugați să se înscrie în prealabil, trimițând un mesaj la university-iasi AT amazon.com până cel târziu 15 iulie. Pentru alte detalii, folosiți adresa de e-mail menționată sau recurgeți la datele de contact.

Cu această ocazie anunțăm faptul că Amazon Development Center România este cel mai recent partener industrial al facultății, alături de alte companii de prestigiu precum Adobe, Continental, IBM, Microsoft sau Syncro Soft.

Reclame

3 răspunsuri to “Întâlnire cu reprezentanții Amazon România (17 iulie)”

 1. Alex Burciu Says:

  Pentru a fi la curent cu ce se intâmplă in office-ul Amazon Iași, puteți urmări pagina de pe Facebook:
  http://www.facebook.com/pages/Amazon-Development-Center-Romania/107943072582976

 2. Iulian Says:

  La ce oră va începe această întalnire?

 3. Sabin Buraga Says:

  Începând cu ora 11:00, în sala C308.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: