Tabere studențești de vară, lista solicitărilor primite

Sigla Facultății de Informatică din IașiConform metodologiei privind repartizarea locurilor în taberele studențești (document PDF), împreună cu reprezentanții studenților – Adriana Șchiopu (anul I) și Nicu Pogurschi (anul II) – și doamna secretară Lăcrămioara Leonte, am stabilit lista solicitărilor pentru obținerea unui loc alocat într-o tabără de vară (document PDF), în ordinea priorităților pe ani de studiu.

Punctajul final a fost calculat astfel:

 • 60% reprezintă punctajul academic obținut anul anterior (în cazul anului I, a fost considerat punctajul obținut pentru semestrul I);
 • 40% desemnează alte activități – e.g., concursuri, cercetare etc. – sau participare activă în manieră organizată (au fost acordate câte 100 de puncte pentru fiecare activitate în parte).

În perioada 22—30 iunie va avea loc o întâlnire cu solicitanții pentru alegerea – pe baza punctajului menționat mai sus – a uneia dintre locațiile disponibile, conform perioadei de desfășurare (aceste informații n-au fost încă transmise facultății).

Reclame

12 răspunsuri to “Tabere studențești de vară, lista solicitărilor primite”

 1. Oana Says:

  Intrebare: De ce s-au trecut activitatile de voluntariat doar la unele persoane? Daca se anunta de inainte ca vor fi luate in considerare mai erau studenti care puteau dovedi diferite activitati in cadrul facultatii!!!

 2. Sabin Buraga Says:

  Metodologia a fost disponibilă în prealabil pentru consultare, la avizierul facultății, criteriile fiind specificate. De asemenea, putea fi contactat reprezentantul de an al studenților.

 3. msmihai Says:

  @Oana: doar azi mai poti depunde contestatie. cred ca exista intelegere totusi din partea comisiei, atat timp cat exista activitatile respective.

 4. Barat Marius Says:

  Observ ca a fost luata in considerare activitatea de voluntariat in cadrul AIESEC. De ce activitatea in cadrul asociatiei facultatii noastre(ASII) nu este luata in seama? Eu ocup functia de reprezentant relatii externe in asociatie, si vad ca acest lucru nu imi este luat deloc in seama; de asemenea, pe lista mai sunt destui membri ai asociatiei care sunt in aceeasi situatie. Va rog totusi sa tineti cont ca e vorba de studenti care au ajutat la organizarea multor proiecte, si acum observam ca se face discriminare intre ASII si AIESEC.

  Va mutumesc,
  o zi buna
  Marius Barat

 5. Sabin Buraga Says:

  Atât timp cât în cerere solicitantul nu a precizat să i se ia în considerație activitatea desfășurată în cadrul asociațiilor studențești, comisia nu putea acorda punctaje în acest sens.

  Nu e vorba de nicio discriminare, ci doar de inexistența informațiilor furnizate în cererea respectivă.

 6. msmihai Says:

  se mai pot depune contestatii maine ?

 7. Sabin Buraga Says:

  Da, se pot depune la secretariat.

 8. msmihai Says:

  Avand in vedere ca nicio alta facultate de la Cuza nu a luat in considerare alte activitati si nici in trecut, nici macar la Informatica nu s-a tinut cont de ele, de ce s-a luat aceasta decizie anul acesta ?

 9. Sabin Buraga Says:

  Pentru că trebuie respectată legea – în acest caz noua metodologie menționată mai sus. Detalii sunt disponibile pe situl Web al Autorității Naţionale pentru Sport şi Tineret.

  Criteriile de atribuire sunt specificate explicit în paragraful 1.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: