Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 6 iunie)

Sigla Facultății de Informatică din IașiCa și în semestrul I, studenții Facultății de Informatică – studii de licență și master – sunt rugați să completeze până cel târziu duminică 6 iunie chestionarul on-line referitor la evaluarea profesorilor de către studenți pentru fiecare disciplină urmată în al doilea semestru.

Deoarece interacțiunea cu aplicația Web trebuie realizată securizat, se recurge la protocolul HTTPS. La prima conectare, navigatorul Web va semnala faptul că este o problemă cu certificatul utilizat – selectați opțiunea de a continua accesul la aplicație. Certificatul e valid, dar nu este unul emis de o autoritate centrală – în prezent sunt demarate activitățile de achiziționare a unui certificat autorizat oficial.

Autentificarea va necesita numele de cont – e.g., tuxy.pinguinescu – și parola de pe serverul students.info.uaic.ro, toate răspunsurile fiind confidențiale. Pentru a preveni posibile probleme, nu permiteți browser-ului Web să rețină datele de autentificare. În cazul în care apar probleme de autentificare, puteți contacta administratorul de rețea – Ciprian Ciubotariu.

Mulțumim profesorului Cosmin Vârlan pentru efortul depus la dezvoltarea și întreținerea acestei aplicaţii.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , , . 1 Comment »

Un răspuns to “Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 6 iunie)”

  1. Tweets that mention Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 6 iunie) « FII Student — Facultatea de Informatică, UAIC Iaşi -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Bogdan Gaza, FII Student. FII Student said: Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 6 iunie): http://wp.me/pbc5U-rs […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: