Invitație la workshop-ul Summer Web, 29 mai 2010

Pe data de sâmbătă, 29 mai, începând cu ora 9:30, va avea loc ediția din acest an a noii serii de ateliere de lucru dedicate tehnologiilor Web – Summer Web 2010. Am gândit evenimentul sub „formula” workshop pentru și cu studenți, fiind destinat în special studenților Facultății de Informatică.

Prezentările vor acoperi o arie suficient de largă a tehnologiilor Web: de la asigurarea scalabilității aplicațiilor Web până la utilizarea soluțiilor de stocare non-relaționale (NoSQL), de la 3D și proiecte de interacțiune neconvențională până la modelarea conceptuală a resurselor și de la maniera de realizare a branding-ului Web până la implicarea în competiții de design pentru creșterea utilizabilității navigatorului Web. Nu vor lipsi surprizele! 😉

Addendum—Versiunea preliminară a programului Summer Web 2010 este următoarea:

Summer Web 2010

Summer Web 2010, atelier de lucru în domeniul tehnologiilor Web

Workshop-ul Summer Web 2010 va avea loc la sediul ApaVital. Mulțumim și pe această cale pentru găzduire!

Deoarece sala de conferințe are capacitate limitată, studenții interesați să participe la eveniment sunt rugați să completeze un formular Web.

Pentru alte detalii, urmăriți blog-ul atelierului Summer Web 2010.

Vă așteptăm!

Un răspuns to “Invitație la workshop-ul Summer Web, 29 mai 2010”

  1. Sabin Buraga Says:

    Programul final al atelierului Summer Web 2010 poate fi consultat în cadrul însemnării Summer Web 2010 Scientific Program.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: