Medalii de aur, argint și bronz obținute de echipele FII la Olimpiada Online de Matematică MO-Ariel

Sigla Facultății de Informatică din IașiAnunțăm cu mândrie că palmaresul echipelor de studenți ai facultății noastre la secțiunea Championship a Olimpiadei Internaționale Online de Matematică (MO-Ariel) desfășurată pe 15 aprilie este următorul:

Medalia de aur obținută de echipa compusă din Cosmin-Alin Balan (căpitan), Ana Bozianu, Róbert Kristó și Cătălin-Marius Mărguță – toți studenți în anul I.

Medaliații cu aur Róbert Kristó, Cosmin-Alin Balan (căpitan), Ana Bozianu şi Marius-Cătălin Mărguţă

Medaliații cu aur Róbert Kristó, Cosmin-Alin Balan (căpitan), Ana Bozianu şi Marius-Cătălin Mărguţă

Medalia de argint acordată echipei avându-i ca membri pe Mihai-Vlad Constantinescu, Alexandru Paicu (căpitan), Claudia Păuleț și Diana-Maria Pojar – de asemenea, această echipă este câștigătoarea absolută a secțiunii Blitz.

Medalia de argint pentru Claudia Păuleţ, Diana-Maria Pojar, Alexandru Paicu (căpitan) şi Mihai-Vlad Constantinescu

Claudia Păuleţ, Diana-Maria Pojar, Alexandru Paicu (căpitan) şi Mihai-Vlad Constantinescu, primii la Blitz

Medalia de bronz câștigată de studenții Alexandru-Ioan Băetu, Sonia Bogos, Cătălin-Gheorghiță Bordianu (căpitan) și Andreea-Mădălina Lazăr.

Alexandru-Ioan Băetu, Cătălin-Gheorghiţă Bordianu (căpitan), Sonia-Mihaela Bogos şi Mădălina-Andreea Lazăr

Alexandru-Ioan Băetu, Cătălin-Gheorghiţă Bordianu (căpitan), Sonia-Mihaela Bogos şi Mădălina-Andreea Lazăr

Consultați clasamentul general (document PDF). La această ediție a competiției au participat 93 de echipe provenind din 14 țări ale lumii. Alte detalii sunt disponibile pe situl MO-Ariel.

Adresăm felicitări tuturor studenților participanți și mulțumim profesorului Florin Iacob pentru efortul depus în ceea ce privește coordonarea echipelor!

P.S. Acest rezultat se adaugă performanțelor anterioare obținute de studenții informaticieni la competițiile internaționale de matematică – a se parcurge notițele FII premiant la Facultatea de Informatică din Iași, Medalii de aur, argint și bronz la Olimpiada Internatională Online de Matematică, Noi medalii la Olimpiada Internațională Online de Matematică MO-Ariel și FII medaliat la SEEMOUS 2010.

7 răspunsuri to “Medalii de aur, argint și bronz obținute de echipele FII la Olimpiada Online de Matematică MO-Ariel”

 1. Sabin Buraga Says:

  Sunt disponibile, de asemenea, instantanee fotografice cu toate cele 6 echipe de studenți.

 2. Rafael Says:

  felicitari concurentilor. un efort rasplatit:)

 3. Lucian Says:

  Wow. Multe felicitari! Sunt mandru ca sunt student la FII 🙂

 4. Tweets that mention Medalii de aur, argint și bronz obținute de echipele FII la Olimpiada Online de Matematică MO-Ariel « FII Student — Facultatea de Informatică, UAIC Iaşi -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by FII Student. FII Student said: Medalii de aur, argint și bronz obținute de echipele FII la Olimpiada on-line de matematică MO-Ariel: http://wp.me/pbc5U-oW […]

 5. Sabin Buraga Says:

  A se parcurge și informațiile disponibile pe situl UAIC în cadrul știrii Patru medalii la Olimpiada Internaţională Online de Matematică.

 6. Rodiri « Atlaurian's Blog Says:

  […] la https://fiistudent.wordpress.com/2010/04/28/medalii-obtinute-echipe-studenti-informatica-mo-ariel/ Mentiuni : Cei doi sunt exact elevii care au castigat in clasa a XII-a (anul trecut) Olimpiada de […]

 7. Radu Butnariu Says:

  stiam ca mai sunt si oameni destepti prin lumea asta !


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: