Studenții FII în finala WIF (Webdesign International Festival), iunie 2010

Via blog-ul ASII:

În cadrul competiției WIF – Webdesign International Festival din acest an – a cărei temă este Through a sensitive, original and poetic interface, propose an interactive application allowing to share one’s memories – la etapa finală s-au calificat echipele DotRo și Luno. O parte dintre membrii acestor echipe sunt studenți ai Facultății de Informatică: George Chetreanu, Andrei Stoleru și Adrian Trefaș, alături de absolventul Daniel Moisă. Cele două echipe sunt singurele din România calificate să concureze în faza terminală a festivalului, alături de oponenți din țări precum Argentina, Brazilia, Canada, Franța, Italia, Japonia, Norvegia și Rusia.

Pentru calificările din finala desfășurată în Franța, la Limoges, în perioada 3—5 iunie, au participat 82 de echipe – a se consulta clasamentul finaliștilor. Alte detalii referitoare la această performanță sunt disponibile pe blog-ul ASII.

De asemenea, amintim faptul că echipa DotRo s-a calificat anterior la etapa finală a festivalului WIF 2008 – a se parcurge însemnarea Studenții de la informatică vor reprezenta România în finala WIF 2008, Limoges, Franța de pe blog-ul ASII.

Felicitări și multă baftă!

Publicat în concurs, echipa. Etichete: , , , , , , , , , , , . Comentarii închise la Studenții FII în finala WIF (Webdesign International Festival), iunie 2010
%d blogeri au apreciat: