<oXygen /> XML Editor pentru studenții Facultății de Informatică din Iași

Ca și în anii precedenți, facultatea noastră a fost sponsorizată de compania Syncro Soft în ceea ce privește utilizarea aplicației software <oXygen /> XML Editor – versiunea academică. Valoarea contractului de sponsorizare este de 10900 RON.

<oXygen /> XML Editor

<oXygen /> XML Editor

Studenții și profesorii Facultății de Informatică beneficiază de o licență de folosire pentru scopuri de învățământ și dezvoltare pe o perioadă de 1 an – cheia de licențiere a fost transmisă pe lista students prin poșta electronică. Studenții pot instala și utiliza <oXygen /> XML Editor și pe calculatoarele proprii în scopul pregatirii temelor – în principal, pentru disciplinele Tehnologii Web (studii de licență, anul II) și Dezvoltarea aplicațiilor Web (studii de master, anul II), dar și în cazul altor materii.

Menționăm că aplicația <oXygen /> XML Editor este instalată și pe calculatoarele rețelelor din toate laboratoarele facultății.

Detaliile privind disponibilitatea, posibilitățile de ajutor, diverse tutoriale etc. pot fi parcurse pe situl Web oficial al <oXygen /> XML Editor.

Mulțumim încă o dată pentru suportul acordat!

Reclame
Publicat în FII, initiative. Etichete: , , , , , , , , . Comentarii închise la <oXygen /> XML Editor pentru studenții Facultății de Informatică din Iași
%d blogeri au apreciat asta: