Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 6 martie)

Sigla Facultății de Informatică din IașiCa și anul trecut, studenții Facultății de Informatică – studii de licență și master – sunt rugați să completeze până cel târziu 6 martie chestionarul on-line referitor la evaluarea profesorilor de către studenți pentru fiecare disciplină urmată în primul semestru.

Deoarece interacțiunea cu aplicația Web trebuie realizată securizat, se recurge la protocolul HTTPS. La prima conectare, navigatorul Web va semnala faptul că este o problemă cu certificatul utilizat – selectați opțiunea de a continua accesul la aplicație. Certificatul e valid, dar nu este unul emis de o autoritate centrală – în prezent sunt demarate activitățile de achiziționare a unui certificat autorizat oficial.

Autentificarea va necesita numele de cont – e.g., tuxy.pinguinescu – și parola de pe serverul students.info.uaic.ro, toate răspunsurile fiind confidențiale. Pentru a preveni posibile probleme, nu permiteți browser-ului Web să rețină datele de autentificare. În cazul în care apar probleme de autentificare, puteți contacta administratorul de rețea – Ciprian Ciubotariu.

Mulțumim profesorului Cosmin Vârlan pentru efortul depus la dezvoltarea și întreținerea acestei aplicaţii.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , , . 7 Comments »

7 răspunsuri to “Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți (termen: 6 martie)”

 1. Alex Burciu Says:

  „Profesorii pot fi evaluati numai de studentii din anii 1,2,3 si master anul 1.”

 2. Stefan Says:

  Sondajele vor fi facute publice ? Eu zic ca ar fi interesant de vazut cum se claseaza fiecare profesor. Sper ca cei care voteaza sa fie cat mai obiectivi.

 3. Sabin Buraga Says:

  Ca de obicei, software-ul are o problemă 🙂 Sperăm să remediem cât de curând…

  In ceea ce privește disponibilitatea rezultatelor, nu vor fi făcute publice.

 4. Eduard Moraru Says:

  De ce nu se publica rezultatele?

  Ar fi interesant de vazut macar clasamentele generale, fara comentarii, presupunand ca publicarea comentariilor ar cauza diverse probleme legate de lipsa rigorii academice in exprimarile studentilor.

  In fiecare an aceste evaluari dispar la fel de repede pe cat sunt anuntate si contribuie (15% din cate mi s-a comunicat) doar la evaluarea oficiala a profesorului, in raport cu institutia de invatamant.

  Este pacat ca se ignora studentii atunci cand chiar ei sunt cei care voteaza.

  Ce motivatie sa aiba studentii pentru a-i evalua pe profesori si ce credibilitate sa aiba tot acest proces cand rezultatele nu se publica?

 5. Sabin Buraga Says:

  Evaluarea on-line a profesorilor de către studenți reprezintă un proces intern de asigurare a calității la nivelul Departamentului didactic al FII.

  Eduard, în calitate de reprezentant al studenților în Consiliul FII, poți supune atenției Consiliului propunerea ta la următoarea ședință.

 6. Necula Raluca Says:

  Din ce am observat in prezent pot fi evaluati doar profesorii din semestrul in curs si nu cei din primul semestru.

 7. Sabin Buraga Says:

  Problemele privind evaluarea profesorilor de către studenții de la master, inclusiv cei din anul II, au fost rezolvate.

  Vă rugăm să completați formularul.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: