Rezultatele selecției privind mobilitățile Socrates – nivelul master (2009-2010)

Sigla Facultății de Informatică din IașiComisia de selecție a studenților care vor desfășura mobilități Socrates la nivel de master în anul universitar 2009-2010 – compusă din Dr. Sabin Buraga (prodecan cu probleme studențești), Dr. Vlad Rădulescu (coordonator Erasmus) și Nicu Pogurschi (reprezentant al studenților) – i-a selectat pe toți cei 7 candidații înscriși, masteranzi ai facultății, conform dosarelor depuse:

PRISECARU E. ANA - University of Applied Sciences Köln, Germania
MEREUŢĂ I. RADU ADRIAN - Universite Paul Verlaine Metz, Franţa
ANDRIESCU E. EMIL MIRCEA - Universite Paris 12 - Val de Marne, Franţa
MAXIM I. CRISTIAN - Universidad de Murcia, Spania
ZĂGAN C. IOANA LOREDANA - Universite Paul Verlaine Metz, Franţa
ANDRONIC E. MIHAIL - Universidad de Murcia, Spania
FILIMON B. ANA - Universidad de Murcia, Spania

Punctajul fiecărui candidat a fost calculat pe baza a patru note, fiecare între 0 și 10, având următoarele ponderi:

  • media ECTS a anilor de studii: 75%; datorită faptului că la selecție au participat doar studenți din anul I master, s-a considerat media de admitere;
  • abilitățile de limbă, pe baza atestatelor depuse la dosar: 5%;
  • activitatea științifică (comunicări, articole): 10%;
  • alte activități legate de facultate (activitate în organizații studențești, organizare de manifestări etc.): 10%.

În cazul abilităților de limbă, s-a acordat punctaj maxim pentru atestatele privitoare la limba vorbită în țara universității partener, iar punctaj parțial s-a acordat pentru cunoașterea altor limbi care pot fi utile în acea țară (în general, limba engleză). Deoarece abilitățile de limbă necesare pot diferi în funcție de țările în care se află universitățile partener, s-a calculat punctajul candidaților separat pentru fiecare partener pentru care s-a depus dosar.

Durata mobilității – efectuate în semestrul al doilea – pentru fiecare student în parte este de 4,5 luni, suma alocată fiind de 2250 de Euro.

Anunțul privind lista partenerilor universitari și numărul de mobilități este disponibil pe blog-ul FII Student în cadrul notiței Selecția pentru mobilitățile Erasmus, nivel master.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , , , , , , , . Comentarii închise la Rezultatele selecției privind mobilitățile Socrates – nivelul master (2009-2010)
%d blogeri au apreciat asta: