Prezentările de la evenimentul „FII pentru viitor” (a doua parte)

Sigla Facultății de Informatică din IașiMai jos pot fi consultate următoarele două prezentări susținute de absolvenții Facultății de Informatică în cadrul evenimentului FII pentru viitor care a avut loc în această săptămână.

Gabriel Enea și-a împărtășit experiențele profesionale prin intermediul unui speech intitulat „FII absolvent!”:

Focalizată asupra unui alt domeniu de interes, prezentarea lui Adrian Mironescu – „Getting what you want” – poate fi urmărită în următorul grupaj de slide-uri:

Puteți parcurge și prima parte a colecției de prezentări aferente întâlnirii dintre studenți și absolvenți. Prezentările sunt disponibile, de asemenea, în cadrul evenimentului FII pentru viitor pe situl Slideshare. Sperăm că această inițiativă – pe care dorim s-o extindem la nivelul unei serii de întrevederi – a răspuns așteptărilor voastre.

Mult succes în continuare!

Reclame

2 răspunsuri to “Prezentările de la evenimentul „FII pentru viitor” (a doua parte)”

  1. Tweets that mention Prezentările de la evenimentul “FII pentru viitor” (a doua parte) « FII Student -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by joobs.ro and Gabriel ENEA, FII Student. FII Student said: Prezentările de la evenimentul "FII pentru viitor" (a doua parte): http://wp.me/pbc5U-i9 […]

  2. Adrian Mironescu Says:

    Multumesc pentru invitatie! M-am bucurat mult sa gasesc tineri pasionati. 🙂


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: