Eveniment de iarnă: AI-MAS Winter Olympics (27 februarie 2010)

AI-MAS Winter Olympics (27 februarie 2009)

AI-MAS Winter Olympics (27 februarie 2009)


Laboratorul AI-MAS (Artificial Intelligence and Multi-Agent Systems) din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea „Politehnica” din București, în colaborare cu Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, organizează pe data de 27 februarie 2010 evenimentul AI-MAS Winter Olympics.

Destinat în special studenților interesați de inteligența artificială, AI-MAS Winter Olympics reprezintă o ocazie foarte bună de a afla lucruri noi despre diverse tehnici de AI (Artificial Intelligence) și de a participa la un concurs pe această temă.

Începând cu 7 decembrie, se pot face înscrieri la competiție. Aceasta constă din dezvoltarea unui agent inteligent care rezolvă un joc, o echipă participantă putând avea în componență maxim 3 studenți.

De asemenea, vă așteptăm pe 27 februarie, în Facultatea de Automatică și Calculatoare (UPB) la workshop-ul cu tema Real Life AI Applications. Veți avea ocazia să urmăriți confruntările dintre soluțiile participante la concurs modelate grafic live, gadget-uri inteligente, roboți autonomi și – nu în ultimul rând – veți putea cunoaște alte persoane pasionate de AI!

Pentru alte detalii, se poate consulta și situl laboratorului AI-MAS, plus documentul PDF cuprinzând descrierea evenimentului.

Vă invităm să participați!

Reclame

4 răspunsuri to “Eveniment de iarnă: AI-MAS Winter Olympics (27 februarie 2010)”

 1. Cristian Jescu Says:

  I might be very interested, cine mai stie MAS la FII ?

 2. Sabin Buraga Says:

  Detalii – regulament, API – privind concursul, numit Crafting Quest, sunt disponibile la http://www.aiolympics.ro/competitie/

 3. Dan Cristea Says:

  Vă invit miercuri, 9 decembrie, la ora 16:00, în sala C309, la o întâlnire cu reprezentanţii Facultăţii de Automatică şi Calculatoare de la Universitatea Politehnica Bucureşti – organizatorii competiţiei, care vor face o prezentare a acestui eveniment.

 4. Noi competiții studențesti (ianuarie—aprilie 2010) « FII Student Says:

  […] asemenea, nu uitați să luați în considerație participarea la evenimentul AI-MAS Winter Olympics și, desigur, la măcar una dintre secțiunile competiției studențești Imagine Cup 2010. De […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: