O discuție cu studenții anului I (miercuri, 11 noiembrie, 14h, C309)

Întâlnire cu studenții anului IMiercuri, 11 noiembrie, în intervalul 14:00–16:00, va avea loc în sala C309 o întâlnire cu studenții anului I, organizată de către ASII (Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni). Vom fi prezenți pentru a răspunde la posibile nelămuriri.

Principala temă de interes – dat fiind faptul că în săptămâna a VIII-a vor avea loc o serie de examinări parțiale – va viza maniera de evaluare. Se pot consulta și secțiunile Întrebări frecvente și Regulamente de pe situl UAIC.

De asemenea, vom prezenta unele aspecte referitoare la accesul studenților la rețelele de calculatoare din cadrul laboratoarelor. În acest sens, anunțăm instalarea sistemului de operare Linux Ubuntu în sălile 401, 403, 405 și 411, ce poate fi utilizat – în regim de dual boot – atât în cadrul anumitor discipline, cât și pentru proiectele individuale sau în grup ale studenților.

Le mulțumim studenților Ciprian Ciubotariu și Daniel Munteanu pentru suportul acordat în realizarea autentificării comune a utilizatorilor.

Vă invităm să participați!

4 răspunsuri to “O discuție cu studenții anului I (miercuri, 11 noiembrie, 14h, C309)”

  1. Tweets that mention O discuție cu studenții anului I (miercuri, 9 noiembrie, 14h, C309) « FII Student -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by FII Student, FII Student. FII Student said: O discuție cu studenții anului I (miercuri, 11 noiembrie, 14h, C309): http://wp.me/pbc5U-gA […]

  2. FII la examinări și concursuri, ediție specială de noiembrie « FII Student Says:

    […] O discuție cu studenții anului I (miercuri, 11 noiembrie, 14h, C309) […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: