Componența grupelor: anul universitar 2009/2010

Sigla Facultății de Informatică din IașiPuteți parcurge online componența grupelor studenților Facultății de Informatică, atât la studii de licență, cât și cele de master, la următoarea adresă – sub formă de documente PDF: http://profs.info.uaic.ro/~lacra/grupe2009/.

Alte detalii pot fi puse la dispoziție de doamna secretară Lăcrămioara Leonte, căreia îi mulțumim și pe această cale pentru activitatea desfășurată, și de îndrumătorii de an.

P.S. Nu uitați de orarul pe primul semestru!

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , . 4 Comments »

4 răspunsuri to “Componența grupelor: anul universitar 2009/2010”

 1. Alex Burciu Says:

  In grupe_miss2.pdf, nu se intelege foarte clar care este „grupa 1” (asa cum este impartit orarul). Grupa ISS2 – 3 ani?

  Si, ar fi frumos, sa gasim o solutie de a posta liste fara a lasa robotii sa indexeze continutul lor. Nu stiu care este politica facultatii in aceasta privinta.

 2. Sabin Buraga Says:

  Grupa 1 este cea cuprinzând studenții care au absolvit 3 ani de facultate, iar grupa 2 este cealaltă, evident 😉

  Cât despre soluție, ar putea-o oferi studenții.

 3. Adi Says:

  In legatura cu indexarea continutului publicat pe sit(urile) profesorilor/laborantilor/asistentilor in motoarele de cautare… nu inteleg de ce toate datele, notele sau alte situatii trebuie sa fie facute publice.
  Nu mi se pare normal ca atunci cand cineva cauta numele unui student pe google, in primele rezultate sa apara repartizari pe grupe sau note la diferite discipline ale studentului respectiv. La toate facultatile de prestigiu publicarea situatiilor se face intr-un mod foarte organizat folosind aplicatii specializate, numai la FII se pare ca fiecare profesor publica situatiile in alt mod. Unde este acel „privacy”?
  Avem recent creatul portal al facultatii. De ce nu l-am putea folosi si pentru afisarea situatiilor pe nivele de acces? Sau s-ar putea trimite listele propriu zise direct pe mail nu doar link-uri. (asa ar fi multe date redundante pe serverele FII dar s-ar putea trece si pe google apps pt ca nu are rost sa reinventam roata). Deasemenea foarte util ar putea fi si calendarul pus la dispozitie de google apps (calendare publice sau shared, etc) si Google docs la fel.
  Daca ar exista niste reguli cu privire la confidentialitatea datelor personale pe care profesorii le-ar respecta ar fi foarte bine pentru toti.

  Va multumesc!
  Cu respect un student in anul III la FII

 4. Sabin Buraga Says:

  Cele semnalate vor fi analizate pentru a se putea decide eventualele implementări viitoare, mulțumim pentru sugestii.
  Pentru a centraliza astfel de aspecte, cel mai bine este să fie adresate reprezentanților studenților în consiliu și/sau îndrumătorilor de an.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: