FII la deschidere: structura și inaugurarea noului an universitar

Cupa Imagine Cup 2009 câștigată de echipa Sytech (Andreas Resios, Adrian Buzgar, Călin Juravle)

Cupa Imagine Cup 2009 câștigată de echipa Sytech a Facultății de Informatică din Iași – Andreas Resios, Adrian Buzgar, Călin Juravle


Deschiderea oficială la nivel de facultate a anului universitar va avea loc luni, 28 septembrie, de la ora 16, în Aula Magna „Mihai Eminescu” (localizată în corpul A – detalii).

Procesul didactic începe efectiv marți, 29 septembrie.

In cadrul festivității de deschidere vor fi acordate premii studenților care au obținut cele mai bune rezultate în anul anterior:

 • Premiul I: Codruț-Andrei Burdujoc (anul II), Vlad Manea (anul II), Sonia-Mihaela Bogos (anul III), Cosmina Croitoru (anul III)
 • Premiul II: Sebastian Dițu (anul II), Iosif-Daniel Spulber (anul II), Gheorghiță-Cătălin Bordianu (anul III), Loredana Vamanu (anul III)
 • Premiul III: Mihai Andrei Livadariu (anul II), Tudor-Florin Cristea (anul III)
 • Mențiune: Rodica Bozianu (anul II), Vasile-Radu Ciucanu (anul III)

Mulțumim atât filialelor naționale ale companiilor Microsoft și Adobe, cât și fundației Mozilla pentru suportul acordat în răsplătirea activității depuse de studenții noștri.

De asemenea li se cuvin felicitări și studenților sau deja absolvenților care s-au distins prin obținerea de rezultate de excepție la diverse competiții – dovedind că oricând poți să FII printre primii – precum premiul I la Imagine Cup 2009 – secțiunea Software Design, distincția Best in Class la Mozilla Labs Design Challenge 2009, medalii de aur, argint și bronz la Olimpiada internațională online de matematică și clasarea în primii 10 la Campionatul Mondial de para-ciclism. A se parcurge, de asemenea, însemnările anterioare FII Competition 2009: jurizarea & premierea și FII premiant la Facultatea de Informatică din Iași.

Primul semestru – compus din 16 săptămâni, conform noii structuri a anului universitar – se va derula conform calendarului de mai jos:

 • 7 săptămâni de activitate didactică (28.09 – 15.11)
 • 1 săptămână de evaluare (16.11 – 22.11)
 • 7 săptămâni de activitate didactică (23.11 – 20.12, 10.01 – 31.01)
 • 1 săptămână de evaluare (01.02 – 07.02)

In cazul materiilor cu caracter preponderent aplicativ, ultima săptămână de activitate didactică (i.e. săptămâna a XV-a) poate fi alocată preluării de proiecte și/sau a unor teme practice de laborator.

Alte detalii privind maniera de desfășurare a orelor și evaluarea efectivă vor fi oferite de fiecare titular de disciplină în parte și de către îndrumătorii de an.

Vă așteptăm, inclusiv la festivitatea de deschidere la nivel de universitate, și vă dorim mult succes în noul an universitar!

Reclame

5 răspunsuri to “FII la deschidere: structura și inaugurarea noului an universitar”

 1. Sabin Buraga Says:

  De interes, mai ales pentru studenții din anul I, poate fi și însemnarea FII în cuvinte: Un alt început….

  Lista premianților anului 2007-2008 este disponibilă în cadrul notiței Premianții Facultății de Informatică.

 2. Sabin Buraga Says:

  In special studenții de anul I pot parcurge însemnarea FII pe hartă: ghid de orientare, pentru a regăsi mai ușor unele săli ale facultății.

 3. Irina Ianculescu Says:

  hmm… incepem un nou an unversitar… stres mult, griji… dar e si frumos!
  FELICITARI STUDENTILOR CARE AU OBTINUT CELE MAI BUNE REZULTATE !!!


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: