In primii 10 la Google Summer of Code

Google Summer of Code 2009Anunțăm cu mândrie că Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași – reprezentată de studenții Facultății de Informatică – este în topul 10 al numărului de studenți acceptați, cumulat pe perioada 2005–2009, la competiția internațională Google Summer of Code, conform anunțului Tasty New Google Summer of Code Stats de pe blog-ul organizatorilor. Puteți consulta și statisticile detaliate referitoare la ediția 2009.

Felicitări tuturor participanților (competitori sau mentori), studenți ori deja absolvenți!

P.S. A se parcurge și însemnările precedente Google Summer of Code 2009, Premianții Facultății de Informatică și Google Summer of Code 2008.

4 răspunsuri to “In primii 10 la Google Summer of Code”

 1. Eduard Moraru Says:

  Felicitari studentilor si la cat mai multi ani de GSoC inainte!

 2. Cristei Ionut-Alexandru Says:

  Ma bucur sa aud ca suntem in top 10 la GSoC. Imi pare rau totusi ca sunt studenti care nu prea stiu despre ce e vorba si din lipsa de informare nu se inscriu. Scurta prezentare a GSoC din cadrul FII Competition a fost binevenita si o viitoare „mini” campanie de informare ar aduce beneficii multor studenti. Pentru mine cel putin a fost o experienta unica si cu siguranta ma voi inscrie si la anul viitor.

 3. Sabin Buraga Says:

  Studentii care (afirma ca) nu stiu nu doresc sa se informeze.
  Nu pot fi de acord cu afirmatia „din lipsa de informare nu se inscriu”. La deschiderea anului universitar am mentionat existenta competitiei Google Summer of Code. De asemenea, in editia din octombrie 2008 a Ziarului de ASII apar urmatoarele „Există unele concursuri studenţeşti tradiţionale, precum Imagine Cup (cu diverse secţiuni precum software design, interface design, algorithms), Google Summer of Code, concursul de algoritmică al ACM etc.”.
  Ca sa nu mai discutam de insemnarile din cadrul blog-ului FII Student si de slide-urile din prima saptamana la disciplinele pe care le predau. Mai mult, au existat si afise plasate in cadrul facultatii.

  Te invit sa impartasesti si altor colegi experienta acumulata in cadrul Google Summer of Code sau in alte competitii.
  Mult succes in continuare!

 4. evalica Says:

  Cu siguranta sunt mai bine promovate evenimente ca Imagine Cup, decat cele open source, pentru ca respectivele evenimente si investesc gramezi de bani in marketing.

  Nu sunt de acord ca studentii care nu stiu, nu doresc sa se informeze. Sunt foarte multe conferinte, concursuri etc. despre care nu ai cum sa aflii decat daca ai acces la anumite canale. Cateodata poti sa nu fii interesat de un domeniu, dar un anunt pentru un concurs sa te intrige. Mai ales ca student ai timp sa experimentezi tot felul de chestii, care sa nu fie neaparat pe aria ta de informare.

  Totusi in infoiasi putini studenti „creeaza” ceva. Nu mai avem grup LUG, nu mai avem grup Web, nu face nimeni prezentari de produse open source. Lucrul asta e foarte trist. Nu trebuie numai profesorii sa vina cu anunturi de evenimente, informarea se poate face si intre studenti.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: