Invitatie de participare la conferinta RoCHI 2009 (03-04 septembrie)

In perioada 03–04 septembrie va avea loc în apropiere de Cluj-Napoca a șasea ediție a Conferinței Naționale de Interacțiune Om-Calculator – RoCHI 2009. Conferinţa RoCHI reprezintă forumul anual de prezentare şi dezbatere a noilor rezultate, studii şi cercetări, produse şi aplicaţii practice în proiectarea, evaluarea şi implementarea sistemelor interactive.

Programul RoCHI 2009 cuprinde, alături de contribuții autohtone circumscrise temelor conferinței, o serie de lucrări invitate – amănunte – dintre care menționăm Mirrors of the World – Supporting Situational Awareness with Computer Screens susținută de Gerrit C. van der Veer (Open University Netherlands) și un atelier de lucru privind interacțiunea neconvențională cu utilizatorul care include cercetări ale absolvenților de master și ale studenților masteranzi ai Facultății de Informatică.

Pentru alte detalii, puteți accesa întreg programul RoCHI.

Suplimentar, se pot consulta informațiile referitoare la organizarea și edițiile anterioare ale evenimentului.

Vă invităm să participați!

Reclame

2 răspunsuri to “Invitatie de participare la conferinta RoCHI 2009 (03-04 septembrie)”

  1. Sabin Buraga Says:

    De asemenea, puteți deveni membri ai grupului român de interes în domeniul interacțiunii om-calculator: SIGCHI România.

    Cei interesați pot parcurge conținutul lucrărilor prezentate în cadrul atelierului privind interacțiunea neconvențională.

  2. Sabin Buraga Says:

    O parte dintre prezentările din cadrul RoCHI 2009, în special cele vizând experimentele de interacțiune neconvențională realizate de studenții de la Masterul de Ingineria Sistemelor Software în cadrul disciplinei Interacțiune om-calculator, sunt disponibile pe situl SlideShare.net la adresa http://www.slideshare.net/event/rochi-2009.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: