Vacanța: evenimente studențești (august 2009)

De interes pentru vacanță pot fi următoarele evenimente dedicate cu precădere studenților:

  • FLOSSCamp 2009 – FLOSS înseamnă Free/Libre/Open Source Software, iar evenimentul care drept scop întărirea legăturilor dintre comunitățile și utilizatorii de software liber din România și va avea loc în perioada 14 – 16 august la Curmătura Ștezii, județul Sibiu. Participarea este liberă. Nu există taxă de participare sau de campare. Este disponibil și formularul de înscriere.
  • Școala de vară „Informatica la Castel” – eveniment – incluzând un seminar dedicat în special tehnologiilor deschise și un concurs de programare – care va avea loc aproape de Arad în perioada 24 – 29 august și pe care l-am descris anterior.
  • Academia de vară Forum IT – tabără anuală de informatică, ajunsă la ediția a cincea, care va avea loc între 25 şi 30 august în staţiunea Călimăneşti-Căciulata. Consultați programul evenimentului.
  • InfoEducație – având o tradiţie de peste 15 ani, concursul privitor la dezvoltare de software utilitar/educațional și de aplicații Web are loc în Tabăra Gălăciuc (Vrancea) în perioada 04 – 10 august. Actualii sau foştii studenţi ai facultăţii au fost participanţi – şi câştigători – ai ediţiilor anterioare.

Distracție plăcută!

2 răspunsuri to “Vacanța: evenimente studențești (august 2009)”

  1. Sabin Buraga Says:

    Termenul-limită de transmitere a propunerilor pentru concursul Best Linux Application 2009 s-a prelungit până pe 18 septembrie, 12am.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: