Rezultate admitere 2009 la Facultatea de Informatica din Iasi

Sigla Facultății de Informatică din IașiSunt disponibile rezultatele privitoare la admiterea la studii de licență la Facultatea de Informatică (documente PDF, în varianta din 19 iulie 2009), inclusiv prevederile referitoare la înscriere:

Aceste liste sunt afișate și la sediul facultății – parterul corpului C al universității.

Felicitări tuturor!

Candidații declarați admiși sunt obligați să semneze o declarație pe proprie răspundere, să depună la dosar actele de studii în original și să plătească:

  • taxa de înmatriculare de 40 RON (pentru cei admiși pe locuri la buget)
  • cel puțin 30% (minim 450 RON) din taxa de școlarizare pentru semestrul I al anului universitar 2009-2010 (pentru cei admiși cu taxă).

Încheierea contractelor sau retragerea dosarelor vor avea loc în zilele de 20, 21, 22, 23, 24 și 27 iulie, în intervalul orar 09:00–14:00 în sala C411 – situată la etajul 2, corpul C.

Amintim faptul că locurile finanțate de la buget se redistribuie după fiecare semestru, în funcție de media obținută în acel semestru.

Important pentru candidații respinși: După reafișarea listelor – pe 28 iulie – o parte dintre candidații respinși, care nu și-au retras dosarul, vor fi incluși pe una dintre listele de admiși. Aceștia vor putea îndeplini formalitățile necesare în perioada 07–12 septembrie.

Informații suplimentare sunt disponibile în anunțul important (document PDF) și pe situl dedicat admiterii – admitere.uaic.ro.

Mulțumim absolventului Mihai Păun pentru realizarea aplicației Web FII Admis, plus studenților Șerban-George Cozma, Teodor-Gabriel Savin, Andreea-Diana Stanciu și Ioana Șchiopu – membri ai ASII – care au oferit candidaților suport la completarea fișelor de înscriere.

Reclame

2 răspunsuri to “Rezultate admitere 2009 la Facultatea de Informatica din Iasi”


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: