FII student la Informatica: Admitere 2009 (13-18 iulie)

Corpul C (Facultatea de Informatica)De luni, 13 iulie și până sâmbătă, 18 iulie are loc înscrierea la Facultatea de Informatică din Iași – în intervalul orar 09:0017:00 – în corpul C al universității, vis-a-vis de Spitalul Militar pe strada General Berthelot. Înscrierile vor avea loc la etajul 2, în sălile C405 și C401, pentru completarea electronică a fișei și depunerea dosarului.

Informațiile referitoare la admitere sunt disponibile în cadrul secțiunii Admitere 2009 a sitului Web al facultății și în cadrul însemnării anterioare: Admiterea la Facultatea de Informatică din Iași, pe scurt. De asemenea, poate fi consultat situl admitere.uaic.ro – de interes pot fi secțiunile Cum te înscrii, Programul înscrierilor, Cum ajungi la universitate și Cazarea în perioada admiterii.

Aceste informații pot fi utile și celor care vor să se înscrie la master.

Întrebările privitoare la admitere pot fi adresate via formularul Web sau telefonic la secretariatul facultății: 0232 201090. Pe întreaga perioada a înscrierilor, veți putea solicita ajutor voluntarilor – cărora le mulțumim pentru suportul acordat.

Mult succes!

Reclame

4 răspunsuri to “FII student la Informatica: Admitere 2009 (13-18 iulie)”

  1. Sabin Buraga Says:

    A se parcurge și Începe admiterea! Sfaturi şi noutăţi pentru candidaţi de pe situl Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

  2. Admitere la Facultatea de Informatică din Iași (septembrie 2009) « FII Student Says:

    […] Condițiile de admitere sunt cele similare sesiunii anterioare. […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: