Scoala de vara EUROLAN-Junior (10-21 iunie)

In perioada 10–21 iunie, grupul de procesare a limbajului natural din cadrul facultății organizează Școala de Vară EUROLAN-Junior. Acest eveniment este integrat seriei de școli de renume EUROLAN, dar de data aceasta va fi dedicat cu precădere noilor intrați în domeniu, adică studenților din anii II și III ai Facultății de Informatică. Oferim această școală pentru inițierea celor interesați în bazele teoretice și aplicative ale domeniului prelucrării limbajului natural (NLP – Natural Language Processing) și al lingvisticii computaționale (computational linguistics).
Tutorialele și lecțiile practice vor fi susținute de membrii colectivului de Prelucrare a Limbajului Natural din facultate (NLP-FII) sau de către cei provenind de la Institutul de Inteligența Artificială al Academiei Române, București (ICIA-AR) și de la Institutul de Informatică Teoretică, filiala Iași a Academiei Române (IIT-AR).
Alte detalii, inclusiv maniera de înscriere, sunt disponibile pe situl wiki al Școlii de vară EUROLAN-Junior. De asemenea, poate fi consultat și afișul EUROLAN-Junior (document PDF).

Vă invităm să participați!

Reclame
Publicat în eveniment, FII, initiative. Etichete: , , , , , , , . Comentarii închise la Scoala de vara EUROLAN-Junior (10-21 iunie)
%d blogeri au apreciat asta: