FII pentru viitor – student la Facultatea de Informatica (promo)

Aceasta este prima însemnare privitoare la informațiile despre admiterea 2009 la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Pentru început, se poate urmări prezentarea de mai jos:

Numărul de locuri și perioada exactă a desfășurării admiterii vor fi precizate ulterior, după ce vom avea date exacte privitoare la aceste aspecte. Vă recomandăm să vizitați periodic situl Facultății de Informatică din Iași și blog-ul FII Student.

De asemenea, de interes pot fi turul virtual al facultății și situl Alege Facultatea. Precizăm faptul că în cadrul Caravanei Cuza din această lună, studenții noștri vor vizita nu mai puțin de 111 licee din peste 15 județe.

Reclame

4 răspunsuri to “FII pentru viitor – student la Facultatea de Informatica (promo)”

 1. Sabin Buraga Says:

  Detalii privind Caravana „Cuza” sunt disponibile la adresa http://infouaic.com/caravana/.

 2. alinabsunshine Says:

  Se mentioneaza in prezentarea sistemului de admitere ca : Participanţii la Olimpiada Naţională (faza finală) sau Concursuri Internationale: absolvenţii de liceu care au participat la Olimpiada Naţională de Informatică, Matematică, Fizică sau Chimie în clasa a XI-a sau a XII-a, pot cere înlocuirea uneia dintre mediile luate în considerare la admitere, cu nota 10.
  Se iau in considerare si premiile de la faza nationala a Concursului Societate si Istorie in dimensiune virtuala ?

 3. Sabin Buraga Says:

  Conform prevederilor, nu se iau in consideratie premiile de la faza nationala a unui concurs precum cel amintit. Totusi, daca in portofoliul candidatului exista numeroase realizari (fructificate eventual la concursuri nationale), acesta la inscriere poate face o cerere adresata Comisiei de Admitere prin care sa solicite inlocuirea cu nota 10 a uneia dintre componente.

 4. alinabsunshine Says:

  Am inteles. Multumesc mult pentru informatie!


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: