Imagine Cup 2009: Software Design, runda locala (Iasi, 07 martie)

Imagine Cup 2009 (sigla)

Imagine Cup 2009


In data de sâmbătă, 07 martie începând cu ora 10:30 – în sala C401 – va avea loc evaluarea soluţiilor echipelor participante la competiţia Imagine Cup 2009 – secţiunea Software Design.

Juriul va fi compus din:

Conform celor menţionate anterior, pentru runda locala fiecare echipa va pune la dispoziţie:

 • Un raport interimar al proiectului (in jur de 2000 de cuvinte) ce va include un rezumat de maxim 1 pagina si reprezentarea vizuala a arhitecturii sistemului.
 • Un prototip functional (proof-of-concept) al solutiei propuse.
 • Un webcast publicat de echipa incluzând prezentarea echipei si prezentarea prototipului, in vederea îmbunătăţirii comunicării si înţelegerea proiectelor de către juriu. Durata acestui film nu trebuie să fie mai mare de 15 minute.

Fiecare echipă va avea la dispoziţie maxim 30 de minute pentru prezentarea soluţiei si eventuala clarificare a anumitor aspecte legate de proiectul propus. Alte detalii – inclusiv cerinţele, structura echipei, criteriile de evaluare etc. – sunt disponibile in notiţa anterioară privind desfăşurarea concursului Imagine Cup.

Participanţii (studenţii şi mentorii) trebuie să se înscrie pe situl Imagine Cup 2009 până cel târziu 01 martie.

De asemenea, pot fi parcurse informaţiile specifice de pe situl Microsoft România si cele de pe blog-ul Microsoft Student Partners UAIC.

Spor la lucru şi mult succes!

3 răspunsuri to “Imagine Cup 2009: Software Design, runda locala (Iasi, 07 martie)”

 1. Sabin Buraga Says:

  Conex subiectului de mai sus, semnalam desfasurarea evenimentului WebDays, in perioada 04-05 martie. Dintre prezentatori, mentionam absolventii facultatii noastre: Gabriel Enea, Petru Jucovschi si Dan Nicola. Alte detalii sunt disponibile si pe blog-ul lui Petru in cadrul RONUA.

 2. Sabin Buraga Says:

  Noi informații referitoare la modul de desfășurare și cerințele Imagine Cup (Software Design) sunt disponibile pe blog-ul lui Todi: http://studentclub.ro/todi/archive/2009/03/04/imagine-cup-2009-sec-iunea-software-design-runda-local.aspx

 3. Echipa Sytech dupa runda locala a competitiei Imagine Cup, Software Design « FII Student Says:

  […] — Sabin Buraga In urma evaluării la nivel local a proiectelor propuse – detalii in însemnarea anterioară privitoare la Imagine Cup –, juriul a decis calificarea echipei Sytech compusa din masteranzii Adrian Buzgar, Călin […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: