Evaluarea on-line a profesorilor de catre studenti (termen limita: 28 februarie)

Studentii facultatii (studii de licenta si master) sunt rugati sa completeze pina cel tirziu 28 februarie formularul on-line privitor la evaluarea profesorilor de catre studenti pentru fiecare disciplina urmata in semestrul I.

Deoarece interactiunea cu aplicatia Web trebuie realizata securizat, se foloseste protocolul HTTPS. La prima conectare, browser-ul Web va semnaliza ca este o problema cu certificatul utilizat – selectati optiunea de a continua accesul la aplicatie (certificatul e valid, dar nu este unul emis de o autoritate centrala).

Autentificarea va necesita contul si parola de pe serverul fenrir.info.uaic.ro, toate raspunsurile fiind confidentiale. Pentru a preveni posibile probleme, nu permiteti navigatorului Web sa retina datele de autentificare.

In cazul in care apar probleme de autentificare, pot fi contactati administratorul de retea Ciprian Ciubotariu sau domnul Cosmin Varlan.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , , , . Comentarii închise la Evaluarea on-line a profesorilor de catre studenti (termen limita: 28 februarie)
%d blogeri au apreciat asta: