Studii Doctorale la National University of Singapore

Universitatea Nationala din Singapore este o institutie ambitioasa, aflata pe locul 30 in clasamentul international al universitatilor publicat in Times Higher Education Supplement. Universitatea dispune de resurse financiare generoase, de o dotare competitiva si are ca obiective, pe langa asigurarea unui mediu de educatie si cercetare de nivel mondial, crearea unui mediu cultural divers, in care cercetatori din toate colturile lumii se pot intalni, pot schimba idei, si pot contribui la avansarea frontierelor cunoasterii.

School of Computing din cadrul acestei universitati este in permanenta cautare de tineri competenti si creativi, care sa participe in programele doctorale din cadrul facultatii. In momentul de fata, facultatea are deja un numar de doctoranzi romani, o parte dintre ei fiind absolventii nostri.

Dr. Razvan Voicu, lector la School of Computing, viziteaza facultatea noastra si va sustine vineri 05 decembrie, dupa seminarul A Search-Based Approach to Induction Automation in Dependently Typed Proof Assistants (ora 12), o scurta prezentare a oportunitatilor de studii doctorale din Singapore. Prezentarea va acoperi programele doctorale, procedura de aplicare pentru doctorat, conditiile de acceptare, precum si informatii despre conditiile de studii, incluzand suportul financiar, si directiile generale de cercetare din cele doua departamente. Mai mult, vor fi discutate aspecte legate de perspectivele de angajare dupa absolvire, precum si aspecte ale vietii sociale ale unui doctorand in Singapore.

Facultatea noastra are de multi ani relatii de colaborare cu School of Computing a Universitatii din Singapore.

Reclame
Publicat în eveniment. Etichete: , , , , . Comentarii închise la Studii Doctorale la National University of Singapore
%d blogeri au apreciat asta: