Informatii privind acordarea burselor

Ieri, 17 noiembrie, Consiliul Facultatii a aprobat criteriile de acordare a burselor:

 • Bursa de merit va fi acordata studentilor care au obtinut 300 de puncte, putand fi acordate maxim 10 burse pentru fiecare an si specializare
 • De bursa de studiu poate beneficia un student care a acumulat minim 200 de puncte
 • Numarul de credite pentru obtinerea si pastrarea bursei sociale este de minim 20 de credite/semestru

Consiliul a aprodat ca de burse de tip Laudamus sa beneficieze studentii Mihai Paun (pe perioada de 1 an) si Serban Cozma, Cristina Lazar, Raluca Munteanu, Teodor Savin si Andreea Stanciu (pe perioada de 1 semestru). De asemenea, a validat dosarele privitoare la cererile de acordare de burse de performanta studentilor Daniel Pasaila (anul III) si Adrian Buzgar (masterand, anul I). Propunerea de acordare a bursei pentru activitati cultural-artistice studentului Ciprian Costin a fost, de asemenea, aprobata. Bursa de performanta pentru studentii din mediul rural va fi acordata lui Mihai Andronic.

Este disponibila si lista studentilor bursieri pentru primul semestru (document PDF).

La aceasta sedinta au fost validati si au participat noii reprezentanti ai studentilor in consiliu care l-au desemnat pe Dragos Sorescu sa fie reprezentant din partea studentilor in Senatul Universitatii.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , . 4 Comments »

4 răspunsuri to “Informatii privind acordarea burselor”

 1. Andrei Petraru Says:

  Listele pentru bursele sociale cand vor fi publicate?

 2. Rogojan Dragos Says:

  Cum trebuie procedat pentru a intra in posesia bursei? Trebuie dus undeva o copie dupa buletin pe care sa scrie banca la care am card?

 3. Sabin Buraga Says:

  Daca ai cont la una dintre bancile care au oferit crearea de carduri bancare la inceputul anului universitar, in mod implicit datele despre cardul propriu sunt utilizate pentru transferul cuantumului bursei, in fiecare luna.

  Pentru alte informatii, pot fi contactate Roxana-Cornelia ROŞU si Genoveva TIRBU ALECSE (Compartiment burse), localizate in Complex Codrescu, cămin C11, cam. 23, telefon: 0232-201577. E-mail: roxanarosu1 AT yahoo.com.

 4. Sabin Buraga Says:

  Informatii referitoare la bursele de ajutor social sunt disponibile la https://fiistudent.wordpress.com/2008/12/02/acordarea-burselor-de-ajutor-social/


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: