Evenimente studentesti (vara 2008)

Pot fi de interes pentru vacanta urmatoarele evenimente:

 • Academia de vară Forum IT 2008 Deja la a IV-a ediţie, Forum IT va avea loc la Brăila, în perioada 26-31 august 2008.
  Punctul central de atracţie al evenimentului este oportunitatea de a avea întâlniri cu experţi din marile companii de IT, prezente în România sau din străinătate, pentru a afla care sunt noile tendinţe în domeniu, care este stadiul tehnologiei şi ce urmează să apară pe piaţă în viitor. Academia de Vară Forum IT se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 29 de ani.
  Informaţiile referitoare la înscriere pot fi vizualizate în cadrul secţiunii Înscriere.
 • FLOSSCamp 2008 FLOSS înseamnă Free/Libre/Open Source Software și prin FLOSS Camp 2008 se doreşte punerea in contact a persoanelor dornice să discute sau să schimbe idei și opinii despre software-ul liber. Evenimentul are loc la Păltiniș, pe 29-30-31 august. Este disponibil online si formularul de contact.
 • LVLE (Linux şi medii virtuale de instruire) La cea de a VI-a ediţie, seminarul Linux şi medii virtuale de instruire este dedicat sistemului de operare Linux, utilizării sale în învăţământ şi mediilor de instruire pe platforme open-source. LVLE este organizat la Arad în perioada 17-21 septembrie 2008. Simultan, are loc şi concursul naţional de informatică ProInfo.
 • InfoEducatie Cu o tradiţie de 14 ani, InfoEducaţie are loc in Tabăra Galaciuc (Vrancea) în perioada 04-10 august. Actualii sau foştii studenţi ai facultăţii au fost participanţi – şi câştigători – ai ediţiilor anterioare.

Un răspuns to “Evenimente studentesti (vara 2008)”

 1. Grig Says:

  academia de vara forum it poate fi stearsa din acest post…sunt aici…si sunt cel mai mare ca varsta..dintre participanti….. 😐 si din octombrie de abea sunt student la info,,,+ era si un baiat de 7 ani pe aici…:-ss


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: