Rezultate admitere 2008 la Facultatea de Informatica din Iasi

Sunt disponibile online rezultatele privitoare la admiterea la Facultatea de Informatica (documente PDF), inclusiv prevederile referitoare la inscriere. Aceste liste sunt afisate si la sediul facultatii, la parterul corpului C al universitatii.

Incheierea contractelor sau retragerea dosarelor vor avea loc in perioada 22-25 iulie, orele 08-14 in sala C302, etajul 1, corpul C. Plata taxelor aferente se va putea realiza la casierie, la etajul 2. De asemenea, poate fi de interes si notita Ce faci după ce afli rezultatele de pe blog-ul Infostudenti al Universitatii „A.I.Cuza” din Iasi.

Multumim studentului Mihai Paun pentru realizarea aplicatiei Web de inscriere, plus studentilor Serban Cozma, Cristina Lazar, Raluca Munteanu, Teodor Savin si Andreea Stanciu – membri ai ASII – care au ajutat candidatii la completarea fiselor.

Important:

 • Locurile finantate de la buget se redistribuie dupa fiecare semestru, in functie de rezultatele obtinute in sesiune.
 • Anuntam candidatii admisi cu taxa ca la 1 octombrie 2008 un numar important dintre acestia vor putea trece pe locurile finantate de la
  buget prin redistribuirea locurilor neocupate la alte facultati ori prin retrageri. In acest caz, taxele depuse vor fi restituite.

Alte informatii sunt disponibile contactind secretariatul facultatii.

Reclame

5 răspunsuri to “Rezultate admitere 2008 la Facultatea de Informatica din Iasi”

 1. Sabin Buraga Says:

  Din cauza marelui numar de accesari, exista unele momente in care serverul ar putea sa nu deserveasca toate cererile. Incearca sa reincarci pagina privind rezultatele dupa citeva minute.
  Multumim pentru intelegere.

 2. Sabin Buraga Says:

  Listele actualizate privitoare la admitere sunt disponibile in insemnarea Informatii actualizate privind admiterea 2008.

 3. Sabin Buraga Says:

  Informatii privitoare la sesiunea de admitere din septembrie 2008 sunt disponibile la https://fiistudent.wordpress.com/2008/09/01/admiterea-toamna-informatica-licenta-master/

 4. Sabin Buraga Says:

  Informații privind admiterea din 2009 pot fi parcurse în însemnarea FII pentru viitor – student la Facultatea de Informatica (promo).


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: