FII admis… la Informatica (14-20 iulie)

Informatiile privitoare la admiterea la Facultatea de Informatica din Iasi sunt disponibile in cadrul sectiunii Admission 2008 a sitului Web al facultatii.

Corpul C (Facultatea de Informatica)Perioada de inscriere este 14-20 iulie 2008, intre orele 8:00 si 17:00, in corpul C al universitatii, vis-a-vis de Spitalul Militar pe strada General Berthelot. Inscrierile vor avea loc la etajul 2, in salile C403 (completarea fisei) si C401 (depunerea dosarului).

O vedere panoramica a zonei universitare este disponibila pe situl Wikimapia. Localizarea universitatii poate fi urmarita si pe situl Panoramio.

De interes pot fi si sectiunea Admitere de pe situl Universitatii „A.I.Cuza” din Iasi, articolele disponibile la Alege Facultatea si insemnarile de pe blog-ul Info Studenti UAIC.

Intrebarile privitoare la admitere pot fi adresate prin e-mail lui Marian Balta la mbalta AT info.uaic.ro sau telefonic la secretariatul facultatii: 0232 201090.

4 răspunsuri to “FII admis… la Informatica (14-20 iulie)”

  1. parazitu Says:

    o lista finala a celor admisi va fi afisata dupa 22 iulie?

  2. busaco Says:

    Speram sa punem la dispozitie lista incepind de luni, 21 iulie. Detalii vor fi disponibile pe acest blog si, desigur, pe situl Facultatii de Informatica.


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: