FII admis (aproape gata!)

Ca si anul trecut, si in acest an candidatii la Facultatea de Informatica din Iasi isi vor putea completa electronic fisa de inscriere.
Aplicatia Web, recurgind exclusiv la tehnologii open source si fiind numita FII Admis, se afla in teste. Multumim studentului Mihai Paun pentru suportul acordat in implementare.

FII admis 2008 (captura-ecran)

Alte notite inrudite sunt FII admis 2008 (promo), FII admis 2008 si Initiative puse in practica de si pentru studenti….

5 răspunsuri to “FII admis (aproape gata!)”

 1. parazitu Says:

  Domnule Buraga sa stiti ca ati facut o treaba foarte buna cu aceste fise de inscriere pe calculator…

 2. busaco Says:

  Multumim. A fost o munca in echipa: contributia esentiala a avut-o studentul nostru Mihai Paun. Se cuvin mentionati si o parte dintre studentii de la ASII. De asemenea, colegii nostri Lenuta Alboaie, Marian Balta si Cosmin Varlan.

 3. Sabin Buraga Says:

  Pentru rezultatele la admitere a se vedea insemnarea Rezultate admitere 2008 la Facultatea de Informatica din Iasi din cadrul acestui blog.

 4. Sabin Buraga Says:

  Informatii privitoare la sesiunea de admitere din septembrie 2008 sunt disponibile la https://fiistudent.wordpress.com/2008/09/01/admiterea-toamna-informatica-licenta-master/

 5. Informatii privind acordarea burselor « FII Student Says:

  […] a aprodat ca de burse de tip Laudamus sa beneficieze studentii Mihai Paun (pe perioada de 1 an) si Serban Cozma, Cristina Lazar, Raluca Munteanu, Teodor Savin si Andreea […]


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: