Se cauta noul lider pentru Microsoft Student Partners

Via Todi Pruteanu (Microsoft Romania):

„Cautam noi membri in echipa Microsoft Student Partners din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Mai exact, cautam un nou lider pentru echipa din Facultatea de Informatica!
Iti vom spune ce cautam: colegi cu pasiune pentru tehnologie, cu calitati functionale (e.g., cunostinte tehnice), relationale (e.g., lucru in echipa) si personale (e.g., curiozitate) ce nu pot fi puse la indoiala. Vointa unui Student Partner de a se implica voluntar in actiuni extra-curriculare, ce pot realiza un puternic impact local, este determinanta.

Ce vom face impreuna?
Fie ca vorbim de modul in care le oferim celorlalti acces la software sau ii convingem sa participe la Imagine Cup, fie ca suntem intr-o pozitie buna de a candida la stagii de practica in Microsoft, fie ca ne vom intensifica relatia cu companiile software locale sau ca suntem sprijiniti cu subscriptii MSDN Premium si networking pentru a experimenta un start-up mai tarziu, fie ca ne vom convinge la sfarsitul participarii in program la cercetarea stiintifica ni se potriveste cel mai bine – cu siguranta vom avea instrumente la indemana pentru a schimba in bine starea de fapt si vom face parte dintr-o comunitate internationala de colegi cu pasiuni si interese asemanatoare noua.
Participarea in program este voluntara (a se citi neplatita). Sunt numeroase alte beneficii ce sunt incluse sau ce pot fi accesate prin acest program si, daca esti interesat, cu siguranta vom gasi timp pentru a vorbi despre asta.

Esti interesat?
Te rugam sa ne spui care este motivatia personala si sa ne trimiti CV-ul pe sorin.damian AT student-partners.com sau todi.pruteanu AT microsoft.com pana la 27 mai 2008, ora 10:00 am. Nu uita sa incluzi un numar de telefon si o adresa de email, pentru a intra in legatura cu tine repede, daca este nevoie. Interviurile finale vor avea loc pe data de 28 mai in facultatea noastra.

Detalii despre programul Microsoft Student Partners puteti obtine de pe www.student-partners.com si sau de pe www.microsoft.ro/educatie/studenti.”

Reclame
Publicat în FII, initiative. Etichete: , , , . Comentarii închise la Se cauta noul lider pentru Microsoft Student Partners
%d blogeri au apreciat asta: