Ziarul de ASII – primul numar din 2008

Salutam aparitia Ziarului de ASII – atat varianta tiparita, cat si cea on-line. Editia electronica poate fi parcursa la ziar.asii.ro.

Reclame
Publicat în FII. Etichete: , , . 7 Comments »

7 răspunsuri to “Ziarul de ASII – primul numar din 2008”

 1. evalica Says:

  e bine ca mai exista in Facultatea de Informatica oameni care sa-si doreasca sa scrie articole. E un exercitiu foarte folositor… totusi mai e de munca, cel putin la nivel de „ton” folosit

 2. Cătălin Says:

  mai e de munca la mai multe aspecte … pe mine m-a deranjat la prima privire headerul si footerul pixelat… dar de problema asta voi incerca sa ma ocup personal.
  Si la continut mai e de munca. Echipa nu are foarte multa experienta dar … invata pe parcurs 🙂
  Oricum … pentru calitate e nevoie si de fonduri … dar se lucreaza la ambele

 3. Alecsandru Says:

  sunt multe planificate pt ziar…sper sa ni se indeplineasca tot :D…catalin…we will go vector next time 😀

 4. Un student Says:

  Daca tot s-a invatat xml, xslt si xsl-fo, poate n-ar strica sa fie scrise articolele in xml si apoi sa fie transformate in html si pdf.

 5. evalica Says:

  una din problemele care le vad la ASII este ca incearca foarte mult sa se diferentieze de Infoiasi. Asta poate sa fie bine (in cazul in care ne faceti de rusine 😛 ) dar destul de rau ca imagine. Aveti culoarea rosie, etc. dar in primul rand, desi reprezentati studentii de la Informatica, sigla facultatii este de dimensiuni invizibile. Ati putea lucra putin la imaginea facultatii, promovarea ei in cadrul ziarului vostru.
  Critica si scandalul sunt lucruri care prind doar la un anumit tip de public. Dar oricum, initiativele trebuiesc mereu incurajate 🙂

 6. Cătălin Says:

  Eu sper că nu facem facultatea de ruşine. Avem proiecte mari(în curând DigiPhoto porneşte campania de promovare şi urmează o conferinţă în care ne punem mari speranţe 🙂 ) care nu pot decât să promoveze facultatea de informatică…pentru că ASII este implicit asociat cu FII din exterior. Şi în funcţie de câtă susţinere avem din partea facultăţii şi promovarea evidentă a acesteia creşte.
  Nu sunt la curent cu tot ce ne oferă facultatea. Dar am să încerc să mă informez şi eventual să iau iniţiativă pentru o mai bună colaborare. Şi aici nu mă refer doar la link exchange ci la un trafic de informaţii între cele două părţi.
  Cred că ar fi o idee ca o parte din articolele din ziar să aibă o sursă oficială din cadrul facultăţii.
  Şi totuşi … nu ştiu cât de mult poate fi pusă problema promovării facultăţii, ţinând cont de faptul că ziarul este distribuit doar în interiorul acesteia în mod gratuit.
  După cum am mai spus … ducem lipă şi de fonduri şi de redactori, dar noi încercăm. Am început … şi mă bucur că sunt oameni care ne atrag atenţia la ce trebuie înbunătăţit. Promitem o evoluţie vizibilă …

 7. busaco Says:

  Ai spus „Cred că ar fi o idee ca o parte din articolele din ziar să aibă o sursă oficială din cadrul facultăţii.” Excelent, este o idee foarte buna, dar pana in momentul de fata n-am fost contactat de nici unul dintre redactorii ASII pentru a pune la punct o colaborare. De asemenea, exista 4 reprezentanţi ai studenţilor in consiliul facultăţii, ei sunt informaţi despre desfăşurarea diferitelor activităţi in facultate si, mai mult decât atât, pot sa ofere aceste informaţii si studenţilor pe care-i reprezintă. Alta posibila sursa de informaţii este chiar acest blog… Mult succes pentru viitorul număr!


Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: